Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Opozicija Venere iz polja partnerstava sa Marsom iz vašeg znaka, pogotovo što su obe planete još uvek u kvadratu sa Uranom – može delovati razarajuće na vaše bitne odnose, ukoliko dozvolite da stvari odu u tom pravcu. Kompromis je neophodan, kao i to da ni vi ni partner ne doživljavate neke situacije previše lično. Ovi se aspekti mogu okrenuti i u vatrenost u spavaćoj sobi, pa izvolite – birajte ovaj način ! Ukoliko ste sami, možete se toliko zapaliti za nekog da nećete znati gde udarate. Ovo je itekako jak hemijski koktel koji će leptiriće u vašem stomaku u potpunosti usplahiriti i uzlepršati. Stabilnost, trajnost ? Šta to beše, ne razumem pitanje….Uživajte, prepustite se i ne zaboravite – ne propuštajte, kajaćete se !

Posao

Ukoliko vam je baš sada dunulo da pokrećete privatni biznis, ne mogu da poreknem – izabrali ste dobar period. No, isto tako morate biti svesni da će ovo biti skopčano sa gomilom problema i još više nerviranja. Ako je za utehu – snagu, intelekt I energiju imate, pa navalite! Generalno gledano – tokom ove sedmice će biti napetosti na relaciji – vi – svi ostali. To “svi ostali” uključuje poslovne partnere, kolege I saradnike, pa se pripremite na naporne I tenzične kontakte sa njima…

Novac

Nastavlja se period solidnih zarada I troškova koji vas svaki čas iz zasede “spopadaju”. Šta da vam kažem – naviknite se, kako znate I umete…

Zdravlje

Čini mi se da kod vas najpre postoji velika mentalna iscrpljenost, od koje ide sve ostalo. Jednostavno – vaš mozak je premoren….

Hrana

Izuzetno bi vam prijala riba, potpuno nebitno da li je rečna ili morska – sve zavisi od toga šta više volite. Pored ovoga, valjalo bi konzumirati namirnice sa više gvožđa – zeleno lisnato povrće, cveklu, džigericu, paradajz. Nešto ste mi ubledeli….

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter