Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pomračenje Sunca I mlad Mesec dešavaju se tokom ove sedmice u vašem polju ličnosti. Pošto Sunce vlada vašim ozbiljnim emotivnim I bračnim partnerstvima, evidentno je da će se ova astrološka pojava odraziti baš u odnosu vi – voljena osoba. Simbolika je višestruka – vi možete promeniti stav I odnos prema partneru, može doći do okončanja nekih veza u narednom periodu, ali kod nekih od vas ovaj će aspekt doneti I novu osobu u život – I to kroz tajnu vezu. Ne znači da će se dešavanja pokrenuti odmah, ali I to je moguće, pošto u vašu blizinu već dolazi osoba koja će vas zainteresovati. Što se tiče slobodnih, poslovni segment vam pruža mogućnosti da se zaljubite na prvi pogled, potpuno neočekivano.

Posao

Pokušajte da “iskulirate” neke situacije vezane za posao, naročito za nadređene osobe, jer postoji mogućnost za veće rasprave ili problematična dešavanja. Energiju koju sada nosite usmerite na drugu stranu – završite neke obaveze iz prethodnog perioda, I posvetite se komunikaciji sa poslovnim partnerima, jer je neophodno da dogovorite nove uslove poslovanja. Ne budite nestrpljivi po nekim pitanjima, potrebno je da sačekate pravi trenutak da biste mogli da delujete.

Novac

Tranzit Venere kroz polje finansija popravlja situaciju vezanu za novac. Moguće je da tokom ove nedelje naplatite I neko staro potraživanje.

Zdravlje

Stariji pripadnici ovog znaka mogli bi imati probleme sa venama I krvnim sudovima. Mlađa generacija – regulišite svoje navike u ishrani.

Hrana

Apetit će vam se otvarati, naročito u večernjim satima. I dalje ste u periodu kada vas mirisi I ukusi mame I ne uspevate da im odolite. Ukoliko nastavite ovim tempom, uskoro će vam sva omiljena garderoba postati previše tesna….

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter