Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neko će vam odjednom doći, iznenada se pojaviti – i više ništa neće biti isto. Prilika za ljubavna dešavanja je tu, sve će se odvijati ogromnom brzinom i vi možete bukvalno preko noći biti preplavljeni razmišljanjima i strastima prema ovoj osobi. E sad, da li ova priča može imati neku budućnost to je već veliko pitanje, ali ono što je sigurno je da će vas pokrenuti, učiniti da živnete i ponovo zablistate i zaiskrite okicama! Zauzete Vodolije – partner vas malo nervira, malo ga volite, malo vam je dosadan i previše kritičan, a malo ne znate šta biste radili bez njega. U prevodu – ništa posebno i ništa neuobičajeno – standardni period u vašim emotivnim relacijama....

Posao

Svi traže da im posvetite pažnju i svoje vreme, a vi ne znate na koju biste pre stranu. Poslovne obaveze su se sručile na vas kao lavina i pokušavate da se organizujete i isplivate iz ovoga kako znate i umete. U suštini, ovo je izuzetno jaka poslovna sedmica, ali to u prevodu za vas znači da ćete uglavnom trčati i stizati sve u poslednjem trenutku. No, ne brinite – iako vam se čini da sve ovo nema smisla niti pravi putokaz, ima itekako. Samo pustite da vreme radi za vas a vi u međuvremenu rmbajte punom parom!

Novac

Ogromne šanse za zaradu, ali isto tako – ogromne šanse da sve potrošite očas posla.

Zdravlje

Ponekad ste tako, tako umorni....Opuštaće vas fizička aktivnost, plivanje, rekreacija...

Hrana

Ne praktikujte preveliko konzumiranje brze hrane i izbegavajte da naručujete obroke – najpre zbog mnogo konzervansa i aditiva, ali i zbog pojačane količine začina. Stomak vam je osetljiviji nego što mislite – može vas iznenaditi nadimanjem, mučninom i lošom probavom.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.