Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 10.08.2020 - 16.08.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Šok pa mirno, mirno, mirno…..pa opet šok. Kad biste vi znali šta ćete sledeće uraditi, to bi bilo baš odlično. Al ne znate. U jednom trenutku ste kao leptirić a u drugom izvrćete svet naglavačke i partnera dovodite do ivice živaca. Ko mu je kriv, sam je birao. Zato sad neka se snalazi kako zna i ume. U prevodu – odlična sedmica, pa burna, pa odlična, pa burna – i tako redom. Sve u svemu, neće vam biti tako loše….sem tih šokova, ali do sada bi druga strana trebala da je naviknuta na to. Slobodne Vodolije – komunikacija sa nekim sada ima šanse da preraste i u ozbiljnija dešavanja. Ili makar strastvenija.

Posao

Onima oko vas delujete kao da sve obavljate sa lakoćom, brzo i precizno. Samo vi znate koliko je energije uloženo u sve to i koliko vas iscrpljuje. Ali ne date se – gurate i dalje ne pokazujući nikakvu nameru da stanete. Ima u ovoj nedelji prostora za nove dogovore, za nove saradnike i naravno – nove obaveze. Nije vam dovoljno ono što ste imali do sada? Očigledno nije, jer ne biste grabili da uzmete još i još. Iako je i iza vas i ispred vas težak period, budite ubeđeni – sav će vam se ovaj trud stostruko vratiti.

Novac

Nešto više priliva u ovoj nedelji, nešto bolje baratanje novcem.

Zdravlje

Kada biste samo mogli da se naspavate i odmorite kao čovek – sve bi vam lakše bilo.

Hrana

Ješćete zato što ste nervozni, ješćete zato što ste srećni, ješćete zato što ste nesigurni. U prevodu – koristićete svaku situaciju i svako svoje raspoloženje da se natovarite hranom. Jedino što je dobro jeste da ste vrlo aktivni i da se trošite, pa nećete morati da kupujete novu garderobu

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.