savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ješćete zato što ste nervozni, ješćete zato što ste srećni, ješćete zato što ste nesigurni. U prevodu – koristićete svaku situaciju i svako svoje raspoloženje da se „natovarite“ hranom da sve „puca“. Jedino što je dobro jeste da ste vrlo aktivni i da se „trošite“, pa nećete morati da kupujete novu garderobu.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, ulazite u „jake“ dane, dane koji donose pokretanje priče koja vas neizmerno interesuje. Da se razumemo, ovo neće biti stabilna priča i ako očekujete bajku, nećete je dobiti. Ali, ovo može biti priča koja će promeniti vaš život i koja će vam u nekom narednom periodu donositi da se ponovo osećate živo, ekstatično, neizmerno srećno. A šta će biti dalje – to neka za sada ostane skriveno. Jedino što mogu da vam kažem jeste da je priča u koju ćete ući nešto neuobičajeno, nešto što do sada niste iskusili....veza u kojoj će biti potrebno mnogo slobode i vama i drugoj strani....U vašim emotivnim i bračnim relacijama – tlo se smiruje nakon pomračenja Meseca u vašem znaku prethodne nedelje, koje je više nego sigurno donelo nestabilnost u odnosu sa partnerom. Sada pokušavate da se „pokrpite“ i da ispravljate ono što se ispraviti da. Kao što je bilo vreme da se svađate, sada je vreme da se mirite – pa izvolite. Manje tvrdoglavosti, više tolerancije, i uspećete da „ispeglate“ celu situaciju.

Posao

Sunce i Mars u vašem polju poslovnih partnerstava u odličnom su aspektu i sa Saturnom i sa Uranom, to jest –sa oba vladara vašeg znaka. Promene koje ste pokrenuli mesecima, možda i godinama unazad, sada polako počinju da se manifestuju. Vodolije dobijaju priliku da naprave jedan veliki iskorak u poslovnom segmentu i već pred sobom vide blistavu budućnost. Što se te blistavosti tiče, malo smanjite očekivanja, čisto da ne poletite previše....Ne kažem da neće biti dobro po vas, jer definitivno hoće – ali ipak – bolje da očekujete manje pa da se obradujete, nego da očekujete mnogo pa da „ljosnete“.

Novac

Uspevate vi da nekako krpite sve troškove, sve obaveze, a kako – to verovatno samo vi znate. U svakom slučaju, ove nedelje vam stoje odlični prilivi... ali i isti takvi troškovi... mislim, ne odlični troškovi, već veliki...

Zdravlje

Da ste „pomalo“ hedonistički raspoloženi – pa jeste. Što se mlađih tiče, to je još i ok, ali ako ste stariji pripadnik znaka – razmislite šta radite svojim krvnim sudovima i srcu...

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni