Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 21.05.2018 - 27.05.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dobar kontakt Marsa iz vašeg polja ličnosti sa Suncem koje vlada partnerstvima, obećava jednu živu i ispunjenu dešavanjima nedelju sa partnerom. Odlična komunikacija i razumevanje, a i oboje ćete biti skloni da prijatno iznenađujete jedno drugo, da tražite zajedničke načine da se zabavite, da unesete lepe promene u svakodnevicu. Moguće je čak i kraće putovanjce, što će prijati i vama i voljenoj osobi. Sve u svemu – nije loše, ni malo. Ako ste slobodni, taj isti Mars vas čini aktivnim, zanimljivim, društvenim i vrlo privlačnim suprotnom polu, pa nije ni čudo što će minimum dve osobe biti itekako zainteresovane za vas. Moguće je u ovom periodu otpočeti vezu koja će biti vrlo burna i uzbudljiva...

Posao

Pokrećite ideje, pokrećite svoju kreativnost, pokrećite poslove u privatnoj režiji – jer vam je ovo postavljeno vrlo obećavajuće i kao nešto u čemu ćete em uživati da radite, em ćete imati i zadovoljavajuću materijalnu satisfakciju. Ukoliko obavljate neke „standardne“ poslove, oni će vam biti dosadni, ali ćete ih otaljavati, da niko ne bi mogao da kaže da izbegavate svoje obaveze...Nećete imati baš savršen odnos sa kolegama, ali nećete ni obraćati mnogo pažnje na to. Gledate svoja posla.

Novac

Kroz vaše prste tokom ove nedelje će proći prilično velike sume novca. Neko će se čak ovajditi i preko igara na sreću (ne glavni dobitak).

Zdravlje

Kao što rekosmo – odličan momenat za rekreaciju i bavljenje sportom. No, nervoza će biti prisutna, a kod nekih od vas – i na dalje su aktuelni problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

Hrana

Dosta energetskog trošenja, a veliki broj vas će se tokom ove nedelje odlučiti i na neki vid rekreacije. U prevodu – biće vam potrebni proteini i nešto kaloričnija hrana. Pod obavezno konzumirajte više povrća i voća, jaja, pilećeg mesa, ribe, mlečnih proizvoda, integralnih žitarica.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter