Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Voljena osoba je skroz ok prema vama u ovoj nedelji. No, vaša je pažnja usmerena na neku drugu stranu – najpre prema poslovnom segmentu gde se dešava mnogo toga što vam oduzima vreme i donosi nervozu. Nemate dovoljno prostora za više zajedničkih trenutaka sa partnerom, a i vaša komunikacija u ovoj nedelji može biti „mestimična“. Nema razloga za neku nervozu i rasprave, osim ako vi to ne potencirate i to ne zbog postupaka voljene osobe, već zbog vaše sopstvene napetosti. Slobodne Vodolije – očekujte iznenađenja na emotivnom planu. Komunikacija sa suprotnim polom se u ovoj nedelji dodatno intenzivira i biće zanimljivih momenata sa nekim osobama....

Posao

Od samog početka sedmice slušaćete raznorazne predloge i savete. I sve ćete ih čuti. I ništa nećete uraditi kako vam drugi kažu. Najverovatnije je da ćete povlačiti poteze koje niko ne očekuje i kojima se niko ne nada. Možda ćete i sami sebe uplašiti sopstvenom hrabrošću, odlučnošću.....i impulsivnošću. Da li će ovi potezi biti dobri? Za vaše strahove ne, ali za vašu budućnost da. Čak i ako ne napravite neku promenu, počećete da radite na nečemu novom o čemu ćete obavestiti samo one kojima verujete.

Novac

Iako je finansijska situacija solidna, vi ni malo niste zadovoljni.

Zdravlje

Glavobolje i problemi sa kičmom.

Hrana

U ovoj sedmici izbegavajte sve ono što u sebi sadrži šećere – sokove i energetske napitke, čokolade, torte, kolače, konditorske proizvode, razna testa i peciva. Ukoliko baš želite da se zasladite napravite kombinaciju bobičastog voća i orašastih plodova sa jogurtom. Eventualno uzmite crnu čokoladu.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.