Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Porodični odnosi i obaveze, kao i briga oko članova porodice i u ovoj će nedelji biti prioritetni. Oko ovakvih situacija može povremeno dolaziti do tenzije između partnera i vas. No, sa druge strane – kod oboje je naglašena potreba za opuštanjem i nekom lepšom stranom života, pa ćete itekako umeti da podstaknete jedno drugo i provedete fine i aktivne momente zajedno. Slobodne Vodolije – jednim delom ste se pomerili i pokrenuli, a prave aktivnosti vas čekaju od poslednje nedelje maja. Nekima od vas stoji vrlo interesantan kontakt ili susret u drugom delu sedmice. Može novo, a može i staro.

Posao

Pomračenje Meseca u vašem polju karijere govori da Vodolije ulaze u poslovno vrlo interesantnu, ali i napetu fazu. Od vaše spremnosti da maksimalno odgovorite na zahteve koji će se postaviti ispred vas zavisiće da li ćete u potpunosti ili samo delimično iskoristiti šanse koje vam se u narednim mesecima nude. Prva polovina sedmice će biti protkana gužvom, nervozom i verovatno nećete moći da se organizujete kako treba. Drugi deo nedelje donosi olakšanje, rasterećenje i rešavanje problema.

Novac

Zdravlje

I mentalno i fizički naporna sedmica je pred vama.

Hrana

Ukoliko ste fizički aktivni možete birati kaloričniju hranu, ali ukoliko ste statični što je već više moguće – vaši obroci bi trebali da budu lagani sa manje mesa i mesnih prerađevina, a više povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter