savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Svaku vrstu preterivanja je sada potrebno odgurnuti što dalje od sebe. Bilo da je to unošenje prevelike ili premale količine hrane. Pokušajte da vaši obroci budu češći, a manji i da budu više bazirani na ribi, piletini, povrću.

Ljubav

Usamljene Vodolije će tražiti zabavu i biti sklone tome da se upuštaju u površne kontakte sa suprotnim polom. Takođe, neće vam biti strano ni da flertujete sa više osoba odjednom. Bitno vam je da se nešto dešava, da se vi osećate dobro i podsticajno. U suštini, iza svega ovoga se krije potreba za PRAVOM ljubavlju i pravom emotivnom pričom, koja je sada ipak daleko od vas. Neki od vas će se pak najviše okrenuti svojim prijateljima i kod njih potražiti zabavu i raspoloženje. U vašim emotivnim i bračnim relacijama od samog početka sedmice sve će krenuti nekako dinamično, ali na samoj ivici rasprave. Kao da ćete vi i partner funkcionisati na onoj tankoj granici između ljubavi i mržnje. Možda bi bilo najbolje da se oboje posvetite svojim obavezama i pustite da vam se glave ohlade. Drugi deo nedelje je nešto povoljniji i više pogoduje zajedničkim dešavanjima i planovima.

Posao

Polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti pod jakim je uticajem stelijuma planeta i evidentno je da su Vodolije ogromnim delom usmerene baš na poslovni segment. Itekako vam je važno da budete maksimalno organizovani i posvećeni, jer nisu lagani dani pred vama. Imaćete probleme sa poslovnim saradnicima, čak i sa kolegama, a količina obaveza koju ćete ove nedelje završiti iznenadiće i vas same. Šanse za nove poslove ili za napredovanje su sada više nego izvesne, ali one ne idu lagano, već kroz veliki trud i ulaganje sebe. Nemojte da žalite zbog ovoga, računajte i budite sigurni da će vam se sve isplatiti...

Novac

Sa onoliko truda koliko ulažete u posao, trebali biste da budete u potpunosti zadovoljni svojim finansijama. No, na žalost, to nije tako. Problem vam prave troškovi i odliv novca koji sada ne možete da kontrolišete.

Zdravlje

Počeli ste da uvodite promene u životnim navikama. Doduše, ne svojom voljom – naterani ste na to, jer se ne osećate dobro...

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni