Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Problem će vam ove nedelje praviti to što ćete svaki čas imati neko društveno dešavanje, neke ručkove, večere, slavlja – na kojima će biti baš ona hrana koju vi obožavate I možete povremeno malo preterati. Pokušajte da se uzdržite od veće količine slatkiša….

Ljubav

Slobodne Vodolije – komunikacija sa nekim postaje sve inspirativnija, sve nežnija I strasnija I nije ni čudo što već osećate one poznate leptiriće u stomaku I što jedva čekate da se zaista nešto konkretno dogodi I da se započne odnos sa osobom u koju ste već pomalo zaljubljeni. Ako komunicirate sa nekim ko ne živi blizu vas, jasno je zašto toliko čeznete I nadate se brzom susretu. I to će se dogoditi, ne brinite. Za tako nešto već postoji šansa ove nedelje, a ako je omašite, I sledeća je isto fenomenalna. Samo polako. Što se tiče Vodolija u emotivnim vezama I brakovima, vi I partner kao da ste prećutno rešili da potpišete primirje I sada se oboje trudite da se prilagodite I približite jedno drugom. Lepa promena, zar ne?

Posao

U vašem polju karijere tokom ove nedelje se dešava mlad Mesec, ali I srećna konjukcija malog benefika Venere I velikog benefika Jupitera. Ako vas sada ne potrefi neki posao, neko unapređenje, neka jaka saradnja ili projekat – ja evo lepo ne znam kada će. Odlični su momenti da se uradi nešto konkretno, da se napravi jak presek I otvori novo životno poglavlje. Ne sedite I ne čekajte da vam stvari padnu sa neba, nego se lepo pokrenite, sastančite, pričajte, dogovarajte se – tražite svoju poslovnu šansu!

Novac

Neke ne baš lepe vesti po pitanju novca sačekaće vas početkom nedelje. Šta da se radi, ako morate da platite nešto – platite I idite dalje. Ostatak perioda je dobar. Solidni prilivi.

Zdravlje

Rekla bih da ste najpre preumorni, isceđeni, da ste na vrlo niskom energetskom nivou. Potreban vam je oporavak, I to što pre.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter