Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 17.09.2018 - 23.09.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Budite raspoloženi, budite puni optimizma i dobre energije – u suštini – budite najbolja verzija sebe! Na taj način ne samo da će u vašim emotivnim i bračnim relacijama sve funkcionisati odlično, već ćete čak i pojačati bliskost sa partnerom. Ukoliko budete „nadžak“ (kao što umete po neki put, jel da?) e onda će sve ići nekim drugim putevima, ne toliko glatkim i slatkim. Vi koji ste usamljeni, usamljeni ste samo ako to hoćete, baš baš. Inače – kad se pogleda realno, taj Mars u vašem znaku doneće interesovanje suprotnog pola, ali doneće i vašu spremnost za akciju. Sigurno je da oko vas postoje osobe koje su vam zanimljive ili koje žele da vas osvoje. Vi sad gledajte šta ćete sa njima. Trošite tu strast koje ste puni!

Posao

Budite vedri, otvoreni, spremni za dogovor i komunikaciju....čak i kad vam do toga nije. Da se ne lažemo, jako će vas nervirati ili smarati neke osobe, ali šta da se radi. Ukoliko su vam potrebne za posao, nabacite osmeh od uha do uha i istrpite. Ista je varijanta i sa nadređenima – sve slatko, ušećereno i tako to – i nema glava da vas boli. To što vi zaista mislite o nekim osobama, zadržite za sebe. Ne brinite, na dobrom ste putu, iako povremeno smatrate da vas prepreke konstantno sapliću....

Novac

Novca ima, novca nema. I tako u krug. Trebalo je da se do sada već naviknete na ovakav način funkcionisanja, obzirom da traje već neko vreme....i da će vas pratiti i dalje....

Zdravlje

Taj stres je tu, pa je tu. Ne možete mu ništa, ali ne može ni on vama. Bacite se na rekreaciju, isterajte ga na znoj i trošenje energije!

Hrana

Potrebne su vam promene u ishrani i znatnije obraćanje pažnje na ovaj segment. Trudite se da jedete zdravo, umereno – rasporedite obroke i više jedite kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Pojačajte unos južnog voća i zelenog povrća.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter