Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Isto kao i kod vaših drugara Lavova – izašli ste iz faze u kojoj ste mogli da stabilizujete odnos i sada ste na jednom čudnom i truckavom, neravnom terenu gde se očas posla oboje možete saplesti. Ukoliko je vaš odnos jak, dešavanja u ovoj nedelji se neće odraziti na vas. Samo ćete oboje imati prolazna neraspoloženja i zabrinutost. Ukoliko je odnos već načet – sada ćete biti dodatno prodrmani dešavanjima koja mogu dovesti do obostranog povlačenja i zatvaranja u sebe. Slobodne Vodolije – aktivnosti preko društvenih mreža su i dalje jake. Sledi vam kontakt koji može biti vrlo zanimljiv.

Posao

Sve vezano za posao će se odvijati sporo, teško i uz komplikacije. Ovu će težinu osetiti i privatnici i oni koji rade za druge osobe. Ovi prvi – posao vam svakako dolazi, ali može biti skopčan sa uslovima koji vam ne odgovaraju ili će početak biti jako naporan po vas. Ovi drugi – odnos sa saradnicima i nadređenima je komplikovan, otežavaju vam i nerviraju vas promenama u poslednjem trenutku. Sva papirološka pitanja i dogovori će biti u prvom planu u ovoj nedelji, pomučićete se ali ćete doći do rešenja.

Novac

Vrlo šareno i nestabilno.

Zdravlje

Umor, ne baš dobar imunitet, povremeni problemi sa stomakom, hormonske tegobe.

Hrana

Mentalna opterećenost i promenljiva raspoloženja će biti teško kontrolisati u ovom periodu, pa ćete samim tim nećete imati nikakvu ustaljenost i redovnost po pitanju obroka. Potrebno je da posvetite pažnju ovom segmentu. Možete promeniti neke svoje navike.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.