Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ljubavi ima, strasti ima, komunikacije ima, problema ima. U principu – ima svega. A uostalom – vrlo brzo bi vam dosadilo da sve ide kao podmazano i da nema ni jedne prepreke na putu vašeg odnosa. To što vas partner povremeno nervira i ne igra kako vi svirate je opušteno skroz. I vi ste njemu s vremena na vreme teški kao crna zemlja i šta sad. U suštini, oboje prolazite kroz zahtevan period i to što ste jedno pored drugog – itekako olakšava sve. Slobodne Vodolije – može preko društvenih mreža, interneta, može preko izlazaka i prijatelja, može i kroz putovanje – zabavu i strast ćete svakako pronaći.

Posao

Kažu da sve što se može novcem platiti – nije skupo. Pa onda dobro – spremite se da plaćate. Jer, makar do polovine nedelje – novci će samo leteti od vas. Doduše, leteće i ka vama pa će se to nekako izbalansirati samo od sebe. Što se konkretno poslovnih dešavanja tiče – imaćete osećaj kao da ste na trci sa preponama. Ako očekujete mirnu radnu sedmicu i jednostavno funkcionisanje – brzo ćete shvatiti da su vaša očekivanja totalno nerealna. Ali za utehu – bićete dobri i vrlo uspešni po pitanju rezultata.

Novac

Zdravlje

Zdravstveni segment je sa oscilacijama. Pomalo naporan period za vas.

Hrana

Teško ćete tokom ove nedelje odolevati iskušenjima kada je hrana u pitanju. Ili ćete pak varirati – jedan dan ćete uspeti da održite režim ishrane koji ste započeli, da bi već sledećeg navalili na omiljenu klopu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter