Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Tačno vi znate šta treba i šta ne treba, ali ne želite da ograničavate sebe ni na koji način. Jednostavno, uživate u okruženosti onima koje volite, a tada sebe nećete da kočite. Kada ste sami, apetit vam je pod kontrolom, ali kada ste u društvu – postajete gurman i hedonista.

Ljubav

Kada vam se u polju budućnosti aktiviraju planete koje govore o prošlosti, to može da označi više stvari. Kod nekih od vas, to će označiti da bivši emotivni partner može ponovo da postane aktuelna ljubav....Kod drugih pak, označiće da uplovljavate u emotivnu priču koja će imati velike sličnosti sa nekim prošlim ljubavnim iskustvom. U suštini, taj miks prošlosti i budućnosti treba nečemu da vas nauči. Šta je to, to ćemo očigledno morati da sačekamo i da vidimo. Da biste me dobro razumeli – vi ćete biti super i uživaćete u dešavanjima, a gde će vas ona odvesti, to neka vreme pokaže... Što se tiče Vodolija u emotivnim i bračnim vezama, bilo bi dobro da češće izlazite i krećete se zajedno. To će vam prijati.

Posao

Ono što je trenutno najaktuelnije jeste ulazak Marsa u vaše polje karijere, pogotovo što on baš vlada ovim vašim životnim segmentom. Ovo je izuzetno jaka i podsticajna energija, ali pošto je u kvadratnom aspektu na vaš znak, govori o tome da morate da budete pametni i da tu snagu usmeravate na pravi način i na prave poslovne poteze. Ne sumnjam da ćete uspeti u tome, pogotovo što imate veliku podršku drugih planeta, koje govore o tome da sada gradite neke velike stepenice ka boljoj poslovnoj budućnosti.

Novac

Malo je verovatno da vi možete da se požalite na prilive, čak i na one neočekivane, kao što su naplata nekih starih dugova ili zaostataka.

Zdravlje

Generalno gledano – dobro ste. Mogu se pojavljivati neki sitniji problemi, ali ništa oko čega bi trebalo dizati paniku.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter