Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ove su sedmice Vodolije u potpunosti nepredvidive, pa čak i kada je hrana u pitanju. Želećete da probate i nove ukuse, ali i da uživate u omiljenoj hrani. Potrebno vam je dosta energije, pa preporučujemo meso, jaja, banane, i naravno – puno voća i povrća.

Ljubav

Ako ste slobodni danas, već sutra možete biti zauzeti. Samo, pitanje je kakva će to „zauzetost“ da bude, iskreno....U prevodu, ljubavne šanse sada padaju sa neba, ali te ljubavne šanse nisu za pravu, stabilnu, dugu emotivnu vezu. To su pre šanse da se „dignete“, da se dobro provedete, zabavite, da se malo igrate neobaveznosti i kombinovanja. Naravno, možete i da se upustite u neku povremenu ili tajnu priču sa osobom koja je zauzeta. Nebo vam nudi sve i svašta. Na vama je da li ćete bilo šta od toga i prihvatiti....Vodolije u emotivnim vezama i brakovima neka povuku ručnu kočnicu i prestanu da se konfrontiraju sa voljenom osobom. Jeste da vas dvoje umete da s vremena na vreme protresete temelje vaše veze, ali bilo bi baš fino da sada budete malo oprezniji, jer kod nekih od vas prekid može biti trajan.

Posao

U poslovnom segmentu – stvari dolaze neočekivano, iznenada, na brzinu. I ne moraju da budu uopšte loše, da se razumemo. S jedne strane, stoji nerviranje. S druge strane, stoji da sve što se sada dešava može da vodi u itekako pozitivnom i dobrom pravcu. U prevodu – kakva god da situacija naleti ove sedmice, vi ćete uspeti na pravi način da izađete sa njom na kraj i povedete je ka onome što vama odgovara. Koristite ove aspekte da promenite ono što je već suviše dugo statično kod vas...

Novac

Ne uplićite se u neke nove šeme za zaradu. Samo će pojedine Vodolije uspeti da profitiraju na ovome... Ostali, držite se redovnih zarada i priliva, koji sada i nisu toliko loši...

Zdravlje

Starija generacija Vodolija može tokom ovog perioda imati problema sa krvnim pritiskom, cirkulacijom. Mlađi pripadnici znaka – stres, nervoza, glavobolje.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter