Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Bili slobodni ili zauzeti, vama je super. Ukoliko ste u prvoj « grupi » - sada možete da se angažujete na više strana. Zašto na više ? Pa zato što vam je to zanimljivo, niste vi krivi što se udvarači vrte non stop oko vas a vi tako fino čavrljate i trepćete okicama. Da li će od tog « treptanja » nešto konkreno i biti, zavisi samo od vas. Iskreno, ja bih pre rekla da će se nešto tog tipa dogoditi sledeće nedelje, ali vi me demantujte pa se smuvajte sa nekim već sada….Ako ste u grupi broj dva, to jest - zauzeti ste, ne mogu da kažem da vam je odnos baš savršen, ali vi nekako uvek uspete da se pričom izvučete iz kojekakvih situacija sa voljenom osobom. U prevodu – vi otpočnete neku raspravu, ali je vi posle I “utišate”.

Posao

Mnogo se planeta nakrcalo u vašem polju dogovora, susreta, kontakata – pa nije ni čudo što ćete ove nedelje jurcati na sve strane i pričati dok vas usta ne zabole. Ali ćete se zato super osećati i napraviti i neke solidne poslovne dilove. Doduše, zbog retro Merkura u istom polju, računajte na nepredviđene probleme svakojakih vrsta – od kvarova kompjutera, mobilnih telefona, do nesporazuma ili odlaganja sastanaka. No, sve to ulazi u rok službe – zakočiće vas na trenutak, ali vas neće zaustaviti.

Novac

Od toliko pričanja, pisanja i dogovora – bilo bi pravo čudo da ne zaradite. Doduše, vi ćete se potruditi da zarađeno koliko odmah i potrošite…

Zdravlje

Malo više da vodite računa u saobraćaju. Da gledate gde idete, a ne da budete u nekim svojim mislima. Ako se bavite sportom – nemojte baš da se preforsirate.

Hrana

Niste loši po pitanju ishrane. Umete da se kontrolišete, umete da pripremite kvalitetne i raznovrsne obroke, trudite se da sve vrste namirnica budu zastupljene na vašoj trpezi. No, ono što je najbitnije – trudite se da budete u pokretu, fizički aktivni.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter