savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Gala

Proročica i tarot tumač

"Kad mi život da 1000 razloga za tugu ja mu dam 1001 za SREĆU."
Galu kontaktirajte na broj telefona:

GALA, Vaš tarot tumač, sa pogledom u budućnost i dubinu Vaše sudbine. U početku svega je strah, ja ne poznaje strah i bezrezervno dajem sebe onima zbog kojih nema granica nepoznatog, zbog Vas.

Andjeoske karte deo su mene, želim da ih podelim sa Vama , pogledajmo gde boli, gde je odgovor? GALA je oaza ljubavi, strpljenja i razumevanja za Vaše bolje danas i sutra.

Živim u Beogradu, učim, edukujem se i dane provodim sa Vama. Duge godine iskustva u zemlji i inostranstvu učinile su me jačom, stabilnijom i sve boljom za Vas. Ljubav je to... Pa pogledajmo sudbini u oči, samo jedan pogled može promeniti mnogo, na licu ,u duši u novčaniku. Ništa se ne dešava slučajno.

GALA ljubitelj životinja, ta mala slatka stvorenja. GALA ostvarena porodicom, predivnom decom, bogata prijateljima, putovanjima, poslovno sretna.

A život bajka nije , uvek nešto krije!

Svako jutro kad otvorim oči shvatim da smo jedni drugima potrebni, da sunce greje, biće manje kiše...Da ja sam tu, da vratim očima sjaj i dam 1001 razlog za Vašu SREĆU.

Pozovite GALAGalini zanimljivi tekstovi