Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Dan zaljubljenih

Kao i svake godine, i ovaj Dan zaljubljenih doneće podeljena osećanja. Oni koji su u vezama želeće da pokažu koliko im je stalo do partnera i nadaće se da će im njihovo drago biće pružiti pažnju, nežnost, ljubav....i dobro, možda po neku slatku sitnicu koja će im razgaliti srce. Oni koji su usamljeni, osećaće još jače neispunjenost kada budu gledali nasmejane parove u prolazu i pitaće se – pa dobro, kada će doći vreme za moju sreću? Konkretno ovaj dan zaljubljenih čini mi se da će još više naglasiti taj procep, kontrast između sreće i tuge, baš zbog naglašenog znaka Riba, koji uvek donosi i ekstazu, romantičnost, ushićenje kada je ljubav u pitanju, ali ima i svoju drugu krajnost, a to je duboka usamljenost, suze, depresija.

Kada pričamo o emocijama, neko će danas dobiti celu tortu prekrivenu šlagom i sa kandiranom višnjom na vrhu, neko će dobiti parče kolača, neko će morati da se zadovolji mrvicama, a neko će....samo stajati pred izlogom poslastičarnice bez prilike da proba poslastice koje se nalaze unutra. Naravno, sve ovo najviše zavisi od planetarnog rasporeda u vašim natalnim kartama, ali ako bacimo jedan uopšten pogled, dobićemo ovakvu sliku...

OVAN

Vladar vašeg znaka, Mars, nalazi se u prirodnom dvanaestom polju horoskopa, u znaku Riba, u polju koje vuče na tajno, skriveno. Sa Jupiterom u vašem polju ljubavi, sa Uranom u vašem znaku i Mesecom koji je u toku ovog dana isto u vatrenom Strelcu, sigurno je da ćete kroz dan zaljubljenih proći dosta energično, burno, ali ćete pokušavati da svoja osećanja prikrivate i ne dozvolite da ih drugi vide. Svoju ljubav ćete pokazati partneru kroz strast, dobro se čuvajući da ne nasluti kolika je dubina osećanja prema njemu.

BIK

Venera, koja je vladar vašeg znaka, nalazi se u polju prijatelja, želja, nada i sporim, ali sigurnim korakom hrli ka spajanju sa Marsom. Vi ćete biti prilično razočarani količinom pažnje i emocija koje će vaše drago biće pokazivati prema vama, jer ste očekivali neuporedivo više. Ipak, znaćete da obuzdate svoju prirodu i sami sebi govoriti – ko čeka, dočeka. U vašem slučaju ovo će zaista biti tačno, jer ćete pravu potvrdu partnerovih osećanja dobiti tek u danima posle dana zaljubljenih. Strpljen – spašen... zar ne?

BLIZANCI

Vladar vašeg znaka, Merkur, samo što je počeo sa svojim direktnim kretanjem posle perioda retrogradnosti (prividnog kretanja unazad). Vi ste imali problema u partnerskim odnosima u periodu pre ovog i sada ćete konačno videti kako stvari počinju da ležu na svoje mesto. Sigurno je da ćete ovaj dan sa voljenim bićem provesti u pokretu, možda čak otići i na kraći put, ili makar izaći do zajedničkog omiljenog mesta. Dobra atmosfera će biti prisutna a vi posle dužeg vremena lepo raspoloženi.

RAK

Rakovi će biti u velikoj gužvi tokom ovog dana, i moguće je da će vaši planovi sa voljenom osobom morati da budu pomereni. Očekivaćete da vam se partner prilagodi i da vas razume i zaista ćete žuriti da ispozavršavate sve da biste mogli da se vidite kako treba. Na svu sreću, vaše drago biće je naviklo da umete da stavite posao i obaveze na prvo mesto, pa će vam i ovaj put progledati kroz prste. Vama drugi deo dana, večernji sati baš donose jednu dobru atmosferu i sklad sa osobom koju volite.

LAV

Vladar vašeg znaka, Sunce, nalazi se u partnerskom polju na tački koja ima simbol barometra. Sama ova pozicija govori da ćete vrlo dobro osluškivati kako se partner ponaša prema vama i pokušavati da se prilagodite. Prosto rečeno – na koji način vam bude pokazana emocija i pažnja, istom merom ćete i uzvratiti. Spremni ste da budete velikodušni i da obaspete voljeno biće ljubavlju, ali samo ako osetite da je partner svim srcem uz vas. Ukoliko bude drugačije, jako dobro ćete umeti da budete distancirani i hladni.

DEVICA

Device će malo pokušavati da kalkulišu kada je partnerstvo u pitanju. Vi ćete, slično Lavovima, želeti da zadržite svoje prave emocije za sebe, dok ne vidite na koji način draga osoba pokazuje ljubav prema vama i koliko se oko vas trudi. Medjutim, obzirom da Venera tranzitira kroz partnersko polje, teško je da ćete ikoga uspeti da zavarate svojom hladnokrvnošću. Voljeno biće vas poznaje mnogo bolje nego što mislite i znaće da vas romantičnim potezima i izjavama ljubavi, razgali i razneži.

VAGA

Vage će i ovog dana pokazati i koliko su velikodušne kada su znaci pažnje u pitanju, a i koliko umeju da se raduju sitnicama od strane partnera (mada, moguće je da ćete dobiti poklon koji će svojom vrednošću čak i vas da ostavi bez teksta). Danas se lako „raspilavljujete“ pa su sa vaše strane moguće velike izjave, obećanja, zaklinjanje na večnu ljubav. Jeste da malo preterujete, ali sigurno je da će ovaj dan i vama i dragom vam biću ostati u sećanju kao izuzetno lep i romantičan.

ŠKORPIJA

Puno polje ljubavi, kao i vladar vašeg znaka, Mars, u istom, trebali bi Škorpijama da obećaju jedan predivan dan ispunjen zadovoljstvom i srećom sa partnerom. Ali (naravno da uvek postoji neko ali kada ste vi u pitanju) lako je moguće da ćete želeti mnogo, a dobiti jako malo...Moguće je da će vaši planovi morati da budu promenjeni, u najmanjoj meri – skraćeni. Umesto da provedete ceo dan sa voljenim bićem, bićete srećni što ste uspeli da budete na par sati zajedno....moglo je da bude i gore – da se ne vidite uopšte...

STRELAC

Za vaš znak kažu da voli da preteruje... pa sigurno je da ćete danas preterivati za sve pare, i u pozitivnom i u negativnom smislu. Pojedini pripadnici znaka biće u fazonu zatrpavanja partnera slatkim sitnicama, od izjava ljubavi će pucati na sve strane, a vi ćete biti u jednom neobuzdanom i veselom raspoloženju. Drugi će pak, da se prave da nisu iz ovog filma, da njima dan zaljubljenih ne znači ama baš ništa i da ne vide zašto se, za boga miloga, cela frka diže oko ovoga. Dobro, volim te....ali mi nije jasno zašto baš danas moram uz to i da te vodim na večeru...

JARAC

Jarčevi su dugo smišljali koji bi način bio najsuptilniji, najpogodniji, najbolji da svojoj dragoj osobi daju do znanja koliko im znači. Danas ćete baš biti u fazonu da ste spremni da se polomite da bi svom partneru priredili nezaboravan dan zaljubljenih. Drmaće vas trema da li ste sve uradili kako treba i da li ono što ste pripremili za voljeno biće zaista pokazuje dubinu vaših osećanja. Nemojte samo da vas reči izdaju u najpresudnijem trenutku i da počnete da mucate (pogotovo ako se trudite da tek osvojite nekog).

VODOLIJA

Kod Vodolija imamo jedno totalno dobro raspoloženje. Vama neće biti važno da li od voljene osobe dobijate brda i doline ili će se sve završiti samo sa jednim skromnim cvetićem. Bitno je da ste zajedno, bitno je da ste nasmejani, bitno je da je ovaj život lep a da ste vi srećni i zaljubljeni. Sigurno je da ćete pokušati da ceo dan iskoristite za zajednički provod, za sitne nežnosti i pažnju, da ćete želeti što više vremena sa partnerom. Danas se neke vaše željice ostvaruju, osluškujte dobro šta vam voljeno biće govori...

RIBE

U znaku Riba su Neptun, Hiron, Venera i Mars. Mnogo se želi, mnogo se oseća, ali se kroz sve ovo provlači jedna nota bola koji tinja negde duboko u grudima. Želećete da pokažete mnogo, ali i da dobijete isto toliko. Ukoliko vaš partner ne odgovori istom merom na ono što mu pružate, zadržaćete osmeh na licu a iznutra osećati povređenost. Čak i ako ne želite to, danas nećete moći da zadržite dubinu onoga što osećate samo za sebe. Partner vas čita kao otvorenu knjigu. Ma, opustite se, sve je u redu....samo ste malo ludi i zaljubljeni...

Astrolog Olga

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter