Zabavni sadržaj - astro tekstovi

13.06.2013.

Šta čeka Rakove?

22.05.2013.

Sunce je naš život

Duhovitost po horoskopskim znacima

Smeh je lek koji se nemože kupiti u apoteci, rekao je Branislav Nušić.

Smeh je veoma bitan, osim toga što je dokazano da produžuje život, veoma dobro deluje na čoveka.

Kao prvo treba znati da je svaki horoskopski znak duhovit na svoj način. Naravno postoje oni koji su na šalu i humor uvek spremni, ili tome malo više skloni. Skoro svaki horoskopski znak je osetljiv na pojedine oblasti ili teme koje oni smatraju da nisu za šalu.

Ovan

On je prvi i jedan od najduhovitijih znaka u horoskopu. Uvek je spreman na šalu, i uvek ima inspiraciju kao vatreni znak da bude dobro raspoloženje u društvu. Ponekad, zbog vladajuće planete Marsa može i da pretera u tome. Na izgled voli šalu i na svoj račun, ali ne dirajte u njegovu muževnost, tu je ranjiv. Pokušaće to da sakrije, ali često se to vidi na njegovom licu.

Bik

Bik kao jedan dobroćudni znak, koji voli sve što je lepo, ukusno za pojesti, i dobro za stvoriti, voli naravno i zabavu i humor. On se smeje od srca, i iza njegove šale nema loših namera. Sve je samo zarad smeha, opuštanja i uživanja.

Blizanci

Jedan vedar duh i komunikativan znak. Ovo je znak koji je najviše čini mi se spreman na šalu na svoj račun. Voli da sluša i komentariše sve duhovite priče. On po svojoj prirodi večitog dečaka, traži jednostavno nešto duhovito u svemu pa nekad čak i u problemima.

Rak

Jedan od emotivnih i vodenih znaka voli šalu ali na jedan specifičan način. S merom, jer Mesec od koga je napravljen je promenljiv, pa sve zavisi od raspoloženja. Ne dirajte njegovu majku, porodicu i državu. To je njegovo i samo on na to ima pravo.

Lav

On je kralj. Sve može, ali ne i njegov ego. Njegov urodjeni dar ka uspehu i postizanju visokih ciljeva nisu za šalu. Sve ostalo može. Kralja ili predsednika mogu samo oni, Lavovi kritikovati i praviti šale na njihov račun. Oni jednostavno smatraju da ih samo oni razumeju na pravi način, jer oni znaju šta je to uspeh.

Odmah ćete pomisliti, a oni ne znaju za šalu. Mnogi zbog toga i misle da su Device dosadne. Nije tako. To je jedan intelektuelan znak, kome je potrebno vreme i određene, specijalne teme za šalu i smeh. Na poslu su veoma duhoviti, jer to je mesto gde su oni svoj na svome.

Vaga

Prefinjena Vaga je veoma duhovita, verovali ili ne. Voli čak i šalu na svoj račun, samo da ne bude neumesna i bez stila. Sve, osim ljubavi je za šalu. Ljubav je za Vagu isuviše ozbiljna i važna da bi se šalili. Umerenost pre svega, ( da se ne poremete tasovi), i da se druga strana slučajno ne uvredi ili povredi.

Škorpija

Crni humor, masni vicevi i psovke karakteristike su ovog znaka. Ali to njima stoji, ne deluje neukusno, jer oni poznaju tamnu stranu svega što postoji. Uvek su spremni na šalu, i na svoj i na tuđi račun. A o seksu? To je tema koju oni najbolje poznaju.

Strelac

Duhoviti Strelac! Strelčevi su veselog, optimističnog duha i humor je nešto bez čega ne mogu. Njihova duhovitost je uvek otvorena, vesela okrenuta optimizmu i veselim i vedrim temama.

Jarac

Ćuti Jarac, ćuti, ali kad progovori evo dobrog humora. Često uz cinizam, ali iza ovog povučenog, ćutljivog i osetljivog znaka kriju se biseri duhovitosti. Samo im je malo potrebno vreme da se opuste.

Vodolija

Jedan od najduhovitijih znaka Zodijaka. Brzi humor, ideja u sekundi se radja. Tu je planeta Uran (vladar), pa sve plane brzo i neočekivano. Na sve je spreman da se šali osim na glad u svetu, i svih univerzalnih patnji koje postoje. Tu je preozbiljan i osetljiv.

Ribe

Ribe su sklone isključivo bezazlenom humoru. Malo povučeni po prirodi, uz koju čašicu vina, postaju neprevaziđeni imitatori.

Danica 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter