Zabavni sadržaj - astro tekstovi

07.10.2013.

Venera u Strelcu

02.09.2013.

Rođeni 13. u mesecu

Mane horoskopskih znakova

Kako je to divno kada o vašem znaku pričaju – te hrabar je, te zavodljiv je, te sposoban je, te snažne je volje i karaktera... i tako redom. Lepe reči o znaku u kome smo rođeni prijaju, i te kako..prosto se zapitam da li ste ikada razmislili ili uopšte hteli da čujete šta je to što ne valja, što je loše, kakvi smo kada smo u svom najgorem izdanju? Hajmo malo da zagrebemo onu našu finu površinu, pa da vidimo kakve zloće možemo da budemo....Oni koji se lako vređaju, neka ne čitaju dalje, a oni koji žele malo da se nasmeju, na svoj ili tuđ račun, neka uživaju u ovom tekstu...

Ovan

Pa naravno, on je prvi, on uvek mora da bude prvi u svemu. I nije ga briga što drugi kolutaju očima kada krene sa svojim pričama – ja pa ja, pa jedino ja i samo ja...sebe smatraju neustrašivima, a okolina ih uglavnom gleda kao osobe koje jure kao muva bez glave da bi dobili ono što hoće. Nametljivci bez imalo manira i uglađenosti, agresivci oštrog jezika koji planu za svaku sitnicu, ako im kažete „um caruje, snaga klade valja“ gledaće vas bez imalo razumevanja i kao da ste pali sa kruške, jer, Bože moj, naravno da je snaga i sila najvažnija i najbitnija na ovom svetu. Neosetljivi, sebični, alavi, jure za osobom koja im se dopada dok je ne smore najstrašnije i dok ne pristane da bude sa njima.....a onda se naravno brzo zasite i odlaze u nova osvajanja. Od njih ne vredi bežati, jer će vas juriti, niti se boriti sa njima, jer oni za borbu i dokazivanje žive, najbolja varijanta je ponašati se prema njima kao da ne postoje, oni to ne vole, nikako.

Bik

Naporni, naporni do zla boga, i ponoviću još jednom – naporni, uz to i tvrdoglavi i ubeđeni da su popili svu pamet ovog sveta, dok je prosto i jednostavno činjenica da su njihovi mentalni kapaciteti vrlo ograničeni, što im naravno ne smeta da se upuštaju u diskusije i samozadovoljno se smeškaju što su uspeli da potuku sagovornika, dok je mnogo verovatnije da je sagovornik odustao od rasprave kada je shvatio da pred sobom ima osobu koja je NAPORNA. Opsednuti su materijalnim stvarima, guranjem novca u slamaricu, konzumiranjem ogromnih količina hrane i pića, i seksom, što ih čini jednim od najnevernijih horoskopskih znakova. Čak im ni tu nije bitan kvalitet, već samo kvantitet, pa ukoliko nije zadovoljan količinom koju dobija od strane partnera, čak i ova lenčuga je u stanju da se pokrene i potraži nešto sa strane. Ako hoćete da ih oterate od sebe, počnite da kuvate loše. Ili uklonite sve zalihe alkohola iz kuće i objavite da ste rešili da vrlo brzo krenete sa praktikovanjem celibata. Nestaće...

Blizanci

Ko je rekao „dvolični“? Ma, ovo je blag izraz za ove beskarakterne osobe, koje misle jedno, drugo i treće, a rade nešto stodvadeseto. Površni, oduševe se nečim u prepodnevnim časovima, a već popodne pljuju po tome, dok su uveče u stanju da se zakunu da nikada, nikada, nikada nisu o tome čuli baš ni jednu reč. Pokušavaju da izigravaju manipulatore, dok je prava istina da se toliko upetljaju u svoje manipulacije i laži da ni sami posle više ne znaju ni šta su hteli ni gde su pošli. Mnogo hteo, mnogo započeo, ništa ne završio – eto prave istine o ovim osobama koje iritiraju do maksimuma svojom neprestanom pričom i ogovaranjem koga god stignu. Ako su vam obećali nešto sigurno je da se džabe nadate, jer su bez ikakvog osećaja odgovornosti. Perverzijo, ime ti je Blizanac, ali to ne rade iz prave strasti, već prosto zato što im je dosadno i što čak i tu mora non stop nešto da se menja i dešava. Ako želite da ih oterate od sebe, recite im da želite brak, decu i miran porodični život, nestaće u treptaju oka.

Rak

Lenji preko svake mere, samozadovoljni i oholi, a ispod te njihove fasade kriju se slabići koji ili ne mogu ili ne smeju da se pokrenu i urade nešto konkretno za sebe. Zavise od majčinske figure, bar muškarci, i šta god da se desi loše ili ne ide po njihovom trče kod mame u krilo da ih uteši. Žene, sa druge strane postaju opsednute decom i porodicom i ne daju im da dišu svojom brižnošću i opsesivnim strahovima. Zavidljivci, dosadni preko svake mere, kukavice koje ne smeju da odgovore na provokaciju ili neku uvredu, ali to zato pamte godinama i u tišini grcaju nad svojom tužnom sudbinom i nad tim kako su neshvaćeni i nesrećni. Mlitavi, seka Perse, bez trunke života u sebi, večito im je potreban neko da ih vodi i pokazuje im put. Nesposobni da žive i funkcionišu sami, pa kada uhvate nekog mučenog partnera ili partnerku, okače im se kao balast oko vrata i ne dozvoljavaju bekstvo. Kako se iščupati iz ovih klješta? Pljujte po njihovoj porodici, to je isto kao da ste im zabili prst u oko.

Lav

Arogantni hvalisavci, nabeđene aristokrate i despoti u pokušaju. Večito glume veličinu i svima oko sebe daju nazovi pametne i mudre savete. Misle da je samo njihovo mišljenje ispravno i bitno i sa visine i oholo će gledati na one koji pokušavaju da im dokažu suprotno. Ubeđeni da su osobe od stila i ukusa, dok je prava istina da šljašte kao novogodišnje jelke i da okolinu boli mozak od njihovih modnih kombinacija. Užasno će vam zavideti ako imate nešto lepše i bolje od njih, i trudiće se da vas zbog toga spuste i unize. U krevetu misle samo i isključivo na svoje potrebe, pa Bože moj, dovoljno je što su tu i što postoje, vaše je da se angažujete i zadovoljite Kralja ili Kraljicu. Ukoliko niste reprezentativni partner, koga mogu da pokazuju i da se hvale vama, vrlo brzo ćete pasti u nemilost i biti odbačeni. Zar je moguće da bi neko poželeo da pobegne od ovih divnih persona? Ukoliko je takav slučaj, potrudite se da od Kralja ili Kraljice pravite Dvorsku budalu, dostojanstveno će se okrenuti od vas i otići da vladaju nekim drugim.

Device

Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da mislite da ste im najvažnija osoba na svetu, a onda se okrenuti od vas, i izdati vas na najgori mogući način. I u glavi i u srcu imaju kompjuter, i stalno kalkulišu i mislima i emocijama. Ukoliko se ne uklapate u ono što im je cilj, držaće vas kraj sebe neko vreme dok vas ne iskoriste, a onda odbaciti i okrenuti se prilikama koje više obećavaju. Perfidni lažljivci i sitničari, zvocava zanovetala, kritičari svega što postoji, oni se ne svađaju i ne podižu ton, već vas cinizmom tuku tačno tamo gde vas boli, jer su vas, naravno, pre toga izanalizirali i proučili. Opsednuti svojim zdravljem, večito vuku bar tuce raznoraznih lekića, što iz apoteke, što po receptu koji su pročitali u novinama. Prave se fini dok ne dođe do krevetskih akcija, a onda se pretvaraju u razbludnike koji poznaju sve moguće i nemoguće tehnike, za koje vi do tada niste ni čuli. Naravno, posle seksa se peru kao sumanuti, jer su radili nešto prljavo, pa im je sada potrebna dezinfekcija. Ako hoćete da ih oterate od sebe, tucite ih po njihovim kompleksima, jer su u suštini užasno nesigurni.

Vaga

Oholi snobovi, koji se trude da se okruže najluksuznijim i najskupljim stvarima, misleći da to prikazuje njihov osećaj za ukus i eleganciju, dok je prava istina da to više liči na kič i preterivanje. Najradije bi, da mogu, okačili cenu na sve ono što poseduju, da bi svi oko njih videli koliko su puni para. Lažljivi su i neiskreni, ali će klimati glavom na sve ono što kažete, jer ne žele da se zameraju, a usput i kontaju da ćete im verovatno kad tad zatrebati, pa žele da vas drže u rezervi. Pravi su spletkaroši, ali na takav podmukao način, da su u stanju da igraju na više strana jer od svih pokušavaju da izvuku neku ličnu korist. Vole da budu okruženi ljudima koji su bitni i moćni i uvlačiće im se na svaki mogući način, biće snishodljivi i trudiće se da im podilaze, jer vole da budu viđeni u poznatom društvu. Biraju partnere koji im dobro stoje, koji su materijalno situirani i koje koriste kao modni dodatak. Ne znaju da kažu „ne“ tako da na njihovu vernost nemojte računati ni jednog trenutka. Počnite loše da se oblačite i prestanite da im ispunjavate želje, brzo će otići od vas.

Škorpija

Ironični mračnjaci, arogantni i oholi, ono što oni misle i smatraju treba da bude bespogovorni zakon za sve, nesnosni u svojim zabludama u koje pokušavaju da ubede druge. Užasno ponosni i isto toliko osvetoljubivi, ne zanosite se ako vam kažu da su vam oprostili, nisu i nikada neće, samo čekaju pravi trenutak da vas zgaze i naplate vam sve dugove. Večito su opsednuti teorijama zavere, misle da je ceo svet protiv njih i skloni su da vide neprijatelje svuda oko sebe. Okrutni su i agresivni, a ljubomora i posesivnost im je neverovatna, pa se trude da partnera u potpunosti potčine i zatvore u kavez. Psihopate, koje kada se namere na nešto ili nekoga, srljaju sa neverovatnom upornošću, ne obraćajući pažnju da li na tom putu gaze preko leševa ili uništavaju same sebe. Perverznost, sadizam, lanci i katanci, lisice i seksualna pomagala – naviknite se na to ako vam je sreća okrenula leđa pa vam je partner Škorpija. Od njih je nemoguće pobeći, možete samo da se molite da će njihova zainteresovanost prestati.

Strelac

Stalno gnjavi svojom hvalisavošću, diže sebe u visine, uobražen do neverovatnih razmera, voli da priča a ne voli da sluša, pa su pokušaji da ovoj osobi nešto objasnite ili je ubedite, unapred osuđeni na propast. Alavi su na hranu, a pare bez imalo razmišljanja rasipaju oko sebe, da bi posle kukali i bili nesretni kada sve potroše. Totalno su površni, budalasti i nikada ne nauče, tako da iste greške ponavljaju iznova i iznova u životu. Na prvi pogleda izgledaju naivno, dok je prava istina da jednostavno nemaju dovoljno sposobnosti da koriste sopstveni mozak, pa upadaju u kojekakve ružne situacije. Skloni su svim porocima, klađenju, kocki, a i vole da lutaju od partnera do partnera, pa je njihova vernost prosto rečeno misaona imenica. Strelac želi da vas osvoji, i on će nasrtati, jer ne zna šta je to romantika i prefinjenost, vode se isključivo požudom. Nije potrebno da se trudite da ga oterate od sebe, on će otići sam, jer za njega predstavljate samo još jednu recku. Vezuju se samo kada se umore od lutanja.

Jarac

Bezosećajne i mrzovoljne gromade, kamene face, kamenog srca. Ubeđeni su u svoju veličinu i nezamenljivost, prikriveni despoti ukoliko to ne mogu otvoreno da pokažu, a javni tirani ukoliko im se da bilo kakav oblik vlasti, bilo da je u pitanju posao ili partnerski odnos. Mrzitelji i kritičari svih, smatraju da samo njihova reč treba da se poštuje i bespogovorno sluša, a kada su u podređenom položaju nemilice se ulizuju onima koji su iznad njih, jer žele da uspeju, a za taj uspeh im nije bitno šta treba da urade. U suštini su užasno nesigurni, boje se sebe, boje se drugih, boje se neuspeha, boje se da se otvore emotivno, pa iz tih strahova pokazuju najgore osobine svoje ličnosti. Kada se razbesne, nemoguće ih je kontrolisati, mogu da budu užasno agresivni i neverovatno okrutni. Škrtice i za materijalne i za emotivne stvari, ukoliko smatraju da ste nepodobni da im budete partner mogu vas držati kraj sebe neko vreme, dok ne nađu nekog pogodnijeg koji ispunjava sve uslove za brak i porodicu. Ukoliko želite da pobegnete iz ovog odnosa, budite samo svoji, slobodni i ekscentrični, oni to ne podnose.

Vodolija

Nepredvidljivi, ponekad ni oni sami ne znaju šta im je u glavi, misli su im neuhvatljive, lako zaboravljaju, pa ih je nemoguće uhvatiti il za glavu il za rep. Ipak, ubeđeni su da su u pravu za sve što kažu, pa mogu biti jako oholi, samozadovoljni, bez ikakvog pravog razloga za to. Pošto su im nervi slaba strana, jako su nervozni i razdražljivi, spremni da eksplodiraju u svakom trenutku i oduvaju sagovornika. Što na umu, to na drumu – ovo su zaista takve osobe koje ne znaju i ne umeju da mere svoje reči i dela, pa se ponašaju totalno neshvatljivo drugima, idući iz krajnosti u krajnost. Uopšte ne znaju sa novcem, u stanju su da potroše sve do poslednjeg dinara, da se zaduže i da potroše ponovo. Pozajmite im pare i oprostite se od njih. Malo je reći da su razbludni i perverzni, jer je seks mesto za istraživanja, za svakojake sadističke i mazohističke igrarije, njihova bolesna mašta tu dolazi do punog izražaja. Partnera čas hoće, čas neće, čas su verni, čas neverni, ako budete pokušavali da ih provalite, samo ćete se najgore smoriti. Najbolji način da ih oterate od sebe jeste da tražite normalnu, solidnu i čvrstu vezu...

Ribe

Mučenici, ali ona vrsta mučenika koja najviše muči sve oko sebe, jer kada padaju u depresiju i crne misli, najviše vole da povuku što više ljudi za sobom. Hajmo sada malo da patimo – ovo se kod Riba nađe na meniju makar jednom dnevno, jer su nesposobni za suočavanje sa pravim životom i njegovim problemima, pa je najlakše da se malo tuguje nad sopstvenom sudbinom. Među njihovim znakom je najviše alkoholičara i stalnih posetilaca psihijatrijskih ustanova. Užasno su nesigurni, bez ikakve inicijative i pokreta, prepuštaju se da ih talasi života nose, čak ni ne pokušavajući da urade nešto za sebe ili promene nešto. To su večita deca, ali ne u smislu veselosti i sklonosti igri, već na taj način što su im stalno potrebni ljudi koji će da ih usmeravaju i vode kroz život, jer su mekani i pasivni pa je njima potrebna čvrsta ruka da se za nju drže, da ne bi potonuli totalno. Požudni su za hranu, za piće, i naravno za seks – jer su ovo prikriveni bludnici i razvratnici. Kritikujte ih i ubićete ih u pojam, sa suzama u očima će otići od vas.

Astrolog Olga

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

14.08.2013.

VAŠ SREĆAN BROJ

31.07.2013.

Veliki vodeni Trigon

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter