Zabavni sadržaj - astro tekstovi

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

Mesecna num. prognoza za Avgust 2016.

U avgustu mesecu smo pod uticajem planete MARS. Produbice se osecaj snage, pravde, samopouzdanja, izdrzljivosti. Bicete dobri organizatori i menadzeri, veoma efikasni i sposobni da svoje zamisli ostvarite i bez veceg napora zavrsite zapoceti posao.

Vreme idealno za finansije, bilo da poboljsate ili na novi nacin osmislite.Vreme koje pogoduje vojnim licima, finansijskim strucnjacima, pravnicima,samostalnim biznismenima. Lako ce doci do finansijskog boljitka..Svi ostali uz pojacan trud do boljih rezultata.

Odluke donosite bez straha, uz dobru organizaciju i jasan cilj. Imajte veru u sebe i svoje odluke i sve ce biti mnogo lakse.Svoju moc u ovom periodu koristite na jedan uravnotezeniji nacin.Vratite spokojstvo a zaboravite ljutnju i uznemirenost.Dopustite zivotu da se dogadja a ne da ga vi pratite.Okrenite se putu snage, autoriteta i mogucnosti da birate izmedju ispravnog i pogresnog. Nesklad pretvorite u sklad.

Sto se tice zdravlja obratite paznju na vratni deo kicme, glavobolju, malaksalost Moguc problem sa organima za reprodukcciju i besikom. Cuvajte se upala i opekotina. Setajte vise i unosite vise tecnosti u organizam. Idealno vreme da se druzite i uzivate na lepim mestima, uz dobru muziku, lepo pice i ukusnu hranu.Ako ste na odmoru uzitak je na dohvat ruke. Neka vas hedonizam dodje do izrazaja.Uzivajte u prirodi i opustite se pored ljudi koje volite.Vreme za jake strasti ali i u tome ne treba preterivati! U ovom mesecu dajte sve od sebe i do uspeha cete doci..Srecne okolnosti bice na vasoj strani. Andjeli cuvari vam pomazu da stvari realizujete na najbolji nacin.Sve najbolje!

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter