Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Mesečna num. prognoza za Maj 2017.

Usli smo u jedan od najlepsih prolecnih meseci.Lepota, ljubav,,toplina svuda oko nas. Radujmo se malim stvarima jer sitnice zivot znace.Cuvajte porodicu i dozivite ljubav na najlepsi nacin.Budite nezni, osecajni, strastveni i posveceni. Posvetite se svom fizickom izgledu. Iskoristite svoj sarm za osvajanje suprotnog pola, ovi dani vam idu u prilog. Sigurno je da ce se povecati vase obaveze vezane za porodicu a i odgovornost.

Partneri ce teziti da se vise zblize i osetice se toplina kroz komunikaciju. Dobre vibracije i dobri saveti.

Povedite racuna o svom zdravlju narocito na razne infekcije, upale jajnika, besiku, grlo, bubrege.Moguce alergije, osipi.Unos kalcijuma i vitamina C smanjice tegobe do odlaska kod lekara ako je neophodno.

Budite lepi,prijatni i topli za vasu porodicu i drage prijatelje! Budite romanticni, nezni, osecajni,milosrdni i to ce vam se vratiti na najbolje moguc nacin. Povecana culnost i naglasen hedonizam. U ovom mesecu naucicete sta znaci posvecenost sebi. Vasa prefinjenost, otmeno drzanje i pozitivno zracenje biti veoma primeceni. Magnetska privlacnost i primecenost u krugovima u kojima se krecete. Odmerite dva puta, da budete sigurni da niste pogresili. Davanje i sluzenje onima za koje mislite da to zasluzuju. Postavite se u ulogu stvaraoca a ne zrtve.Mesec u kome ce vladati ljubav i harmonija. Probudice se emocije i osecaji za lepotu i umetnost.Partneri ce teziti da se vise zblize i osetice se toplina kroz komunikaciju. Dobre vibracije i dobri saveti. Lepi maniri bice u prvom planu, blagonaklonost i ljubaznost. Budite romanticni i nemojte skrivati sta osecate prema osobama koje volite.

Porodica ce vam biti u prvom planu: roditelji, emotivni partneri, deca, dragi prijatelji.Toplina domace atmosfere bice vam najvaznija.Volite, uzivajte,negujte vase talente i budite spremni pomoci onima koji to od vas ocekuju.Ako trazite posao odlican je period pred vama. Ne odustajte lako od cilja.Vas trud ce se isplatiti i rezultati brzo biti vidljivi.Volite i ljubav ce vam se vratiti na nacin koji najvise prizeljkujete.Dosta prinova u porodicama i odluka na zajednicki zivot. Srecno!

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter