Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Mesečna num. prognoza za Mart 2017.

U ovom mesecu morate biti radni, vredni, uporni, istrajni.Svoje vreme rasporedite pazljivo jer ga necete imati previse.Dosta zahtevan i naporan mesec. Mesec pun dodatnih opterecenja. Samo velikom istrajnoscu i dobrom organizacijom mozete doci do pozitivnih rezultata. Moguci problemi u karmickim, emotivnim vezama. Dosta raskida u ovom periodu, udaljavanja od partnera. Bicete prinudjeni da se borite sa razlicitim teskocama. Pronadjite snagu da se izborite sa svim preprekama , suocite sa starim greskama i postanete mnogo sigurniji i stabilniji.

Naucite da vise cenite svoju duhovnu snagu. Dosta razmisljanja o tradiciji, svom poreklu. Pokazacete odanost, hrabrost, ozbiljnost. Sve sto budete radili mora biti jasno i tacno. Finansije vam nece biti jaca strana. Budite mudri, vredni, radni i odgovorni. Povremeni pesimizam obuzdajte, jer sve u zivotu je prolaznog karaktera.Privremenu usporenost zamenite pozitivnijim razmisljanjem i planiranjem onoga sto je izvodljivo.Sve na kraju uz mudre odluke moze da izadje na dobro. Ako nismo do sada naucili onda je krajnje vreme da postanemo odgovorni i da postujemo obaveze. Zelimo bolju i sigurniju buducnost, razmisljajmo sada, pravo je vreme za to. Period kada cete zanemariti emocije i vise se baviti poslovima od interesa. Ovo je mesec kada red, rad i disciplina treba da budu prepoznatljivi. Sve ono sto je bilo na nekoj vrsti cekanja, treba privesti kraju.

Rezervisanost, hladnoca i sumnjicavost pratice vas u stopu. Proradice osecaj odgovornosti. Budite istrajni i dosledni. Cuvajte zdravlje jer u ovom periodu moze biti naruseno.Posetite lekara! Mozete imati problem sa stitnom zlezdom, kozom. Moguca pojacana nervoza, unutrasnji strahovi. Cuvajte se mogucih povreda,prehlada, posekotina, problema sa zubima. Moguc pad imuniteta, osecaj iscrpljenosti. Napravite svoj program ishrane i vezbi koje vam mogu pomoci da se osecate bolje.Ovo je period kada se placaju karmicki dugovi, znaci sve se desava sa razlogom! Ne izazivajte probleme, ne suprostavljajte se autoritetima i ignorisite sve sto vas moze uvuci u problem.Oslobodite se proslosti i prihvatite istinu, bice vam lakse.Sve najbolje u mesecu Saturna!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter