Zabavni sadržaj - astro tekstovi

11.01.2017.

Numeroskop za 2017.

Mesečna num. prognoza za Novembar 2016.

Usli smo u novembar mesec, pun isnenadnih preokreta. Sudbina se sa nama poigrava.Pokusajte da prepoznate signale koji ce vam pokazati kojim putem treba da krenete da bi dosli do cilja.Potrudite se da u ovom periodu ucvrstite sve poslovne i prijateljske veze a pogotovo zene ce imati dosta uspeha. Sa emotivnim partnerima izgradi cete stabilan odnos pun razumevanja, ljubavi i postovanja. Ne budite sitnicavi vec prilagodljivi i tolerantni. Budite ljubazni i voljni za saradnju u poslovnim krugovima. Sve ce se nekako odvijati sporo. Na neke stvari necete moci uticati, bice van vase kontrole jer ovo je sudbinski mesec.

Prijatelji i ljudi koji vas vole poverice vam svoje tajne, gledajte na to kao izraz velikog poverenja koje vam ukazuju.Verujte svojoj intuiciji koja ce u ovom periodu biti vise naglasena.

Vise su podrzani partnerski odnosi u ovom periodu, ne pokusavajte sve da radite sami. Bicete povredljivi, uvredljivi, preosetljivi. Finansijska situacija u granicama normale a vanredni troskovi na svakom cosku. Izbegavajte rasprave, prepirke jer nista nece biti u vasu korist.Ne pokusavajte nemoguce, primirite se i bez nerviranja. Osecaj sputanosti i blokade bice prisutan.Tesko cete nesto odraditi u prvom pokusaju, ali iz drugog puta sigurno.Ovo je sudbinski period i nista se ne desava slucajno.Sto pre prihvatite, bice lakse za vas.Ne zalecite se i dobro razmislite o odlukama koje donosite.

Povedite racuna o svom zdravlju narocito kada je u pitanju nervni sistem, organi za varenje,grudi, stomak, zlezde sa unutrasnjim lucenjem.Unosite sto vise tecnosti u organizam a banjski tretmani bi vam mnogo pomogli.

Usporite ritam i vise vremena provodite sa emotivnim partnerima, rodjacima i dragim prijateljima. Vreme za mirenje ,prastanje, toleranciju.Zaboravite na dominantan i agresivan stav jer je ovo vreme strpljenja a ne akcije.Preplivace vas emocije ali ih drzite pod kontrolom.Setajte pored vode koja ce vam smanjiti nervozu ,nagomilanu losu energiju i osecacete se mnogo bolje.

Osecaj ljubavi prema hrani i vodi, lepim ukusima bice naglasen. Izadjite na neko lepo mesto sa dragim osobama, popijte kafu, pice i osecaj zadovoljstva bice mnogo jaci nego sto mislite. Budite nezni, romanticni i pokusajte da zivot gledate iz lepseg ugla. Sve najbolje u ovom nepredvidljivom, sudbinskom mesecu pod okriljem planete Mesec!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

12.04.2016.

Lenormand karte

1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter