Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Mesečna numerološka prognoza za Jul 2015.

Vladavina br. 6 (VENERA)

Mesec kada ce vasa prefinjenost, otmeno drzanje i pozitivno zracenje biti veoma primeceni. Vase kuce i domove krasice cistoca i urednost. Magnetska privlacnost i primecenost u krugovima u kojima se krecete. Venera vlada znakovima bik i vaga i od vas se "trazi" dominantnost u ovom mesecu.Medjutim ,nece se sve pamtiti po dobru... dosta trzavica pa i gubitaka.Odmerite dva puta da budete sigurni da niste pogresili. U ovom mesecu naucicete sta znaci posvecenost sebi. Ukoliko vise budete vodili racuna o sebi sve ce imati vise koristi od vas, porodica, emotivni partneri, ljudi koje volite. Davanje i sluzenje onima za koje mislite da to zasluzuju. Postavite se u ulogu stvaraoca a ne zrtve.Mesec u kome ce vladati ljubav i harmonija. Da li ima nesto lepse od toga! Probudice se emocije i osecaji za lepotu i umetnost. Lepi maniri bice u prvom planu, blagonaklonost i ljubaznost. Budite romanticni i nemojte skrivati sta osecate prema osobama koje volite, osobama iz vaseg okruzenja, roditeljima i emotivim partnerima.

Porodica ce vam biti u prvom planu: roditelji, emotivni partneri, deca, dragi prijatelji...Toplina domace atmosfere bice vam najvaznija. Ulivace te poverenje svojim prijateljima i necete biti suvise kriticni i ostri u osudama istih.Preuzmite odgovornost za sopstvene greske i propuste, bice vam lakse.

Neka vas ponese umetnicki duh, dobro raspolozenje i kreativnost. Ukrasite svoje domove lepim detaljima -ukrasima, osecaj ce biti mnogo lepsi. Lep ambijent je osnov dobrog raspolozenja.

Cuvajte porodicu i dozivite ljubav na najlepsi nacin.Budite nezni, osecajni, strastveni i posveceni. Posvetite se svom fizickom izgledu da bi bili lepi i sebi i drugima jer sve to prija vasem oku a ljudima koji ce to prepoznati.Iskoristite svoj sarm za osvajanje suprotnog pola, ovi dani vam idu u prilog.

Sigurno je da ce se povecati vase obaveze vezane za porodicu a i odgovornost.U vasoj porodici u toku ove nedelje desice se vazne promene uz vasu podrsku i pomoc ali uz nagradu i priznanje.

Partneri ce teziti da se vise zblize i osetice se toplina kroz komunikaciju. Dobre vibracije i dobri saveti.Ako trebate da budete rame za plakanje nekome do koga vam je stalo- pomozite , sve je to ljudski ali u granicama da nebi postali zrtve i zloupotrebljeni.Ulazite u vas dom,budite odgovorni i savesni.

Povedite racuna o svom zdravlju narocito na razne infekcije, upale jajnika (kod dama),besiku, grlo, bubrege.Moguce alergije, osipi.Unos kalcijuma i vitamina C smanjice tegobe do odlaska kod lekara ako je neophodno.

Budite lepi,prijatni i topli za vasu porodicu i drage prijatelje! Budite romanticni, nezni, osecajni,milosrdni i to ce vam se vratiti na najbolje moguc nacin. Povecana culnost i naglasen hedonizam.Lepota u svim oblicima.Neka vas "prati' dobar ukus, lepe optimisticke boje i umetnicki talenat koji ste mozda bas sad otkrili. Ako ste se posvadjali, vreme je da se pomirite a ako ste usamljeni vreme je da se aktivirate i pronadjete srodnu dusu..Sve najbolje u mesecu Venere!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

13.02.2015.

Dan zaljubljenih

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter