Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Novo računanje uporednih num. horoskopa

Sabiranjem svih brojeva u datumima rođenja obe osobe dobijamo dvocifren broj, od tog broja se oduzima 22 sve dok mozemo da ga oduzimamo.

Primer: 07.07.1972 i 11.07.1973

7+7+1+9+7+2+1+1+7+1+9+7+3=62 62-22=40 40-22=18 Zajednički broj je 18

1. Broj 1 je broj vođstva, ovde muskarac mora biti taj koji odlucuje o svemu, onaj koji se pita i nameće svoja pravila. Veza je interesantna ukoliko su partneri kreativni i ako rade zajedno na nekom poslu. Ako usaglase stavove, mogu mnogo da utiču na kvalitet veze.

2. Ovo je par koji se privukao i razumeo od prvog susreta. Harmonija, razumevanje, toplina, veza koja je za preporuku.

3. Veza koja moze da vodi ka braku, pod uslovom da ne dozvole da im se drugi mešaju u odnos, posebno majka. Stabilna veza koja je i profitabilna. Muškarac bi trebao da da prednost yeni, da ona bude glavna.

4. Dosta strasti, ljubavi i ljubomore koja bi mogla da uništi vezu. Ovde muškarac vodi glavnu reč. Ogovaranja i tračevi mogu da unište vezu, zato ne treba obraćati previše pažnje na rekla-kazala.

5. Manja razlika u pogledima na život i svet ili socijalna razlika među partnerima. Partnerstvo i uzajamna podrška su jako bitni.

6. Harmonična veza, mnogo ljubavi i mira, najstabilniji brak. Sam početak veze može da bude nestabilan zbog nerazumevanja, što duže budu zajedno nesporazumi se prevazilaze.

7. Nestabilna veza, dosta promena,neverstvo. Pre svake odluke moraju dobro da razmisle, u suprotnom veza može kratko da traje.

8. Karmicka veza, dug iz prošlog života, u ovom životu moraju da otkriju ko je kome ostao dužan i da greške isprave. Više je poslovna veza nego emotivna. Veya koja se teško prekida.

9. Nema ovde osećaja za zajednički život jer svako radi onako kako njemu odgovara. Jedna osoba se više emotivno daje, jedno voli drugo ne. Veza na kratke staze, nedostatak pažnje i ljubavi.

10. Jako je naglašena uzajmna podrška, skladna i srećna veza, zajednički uspeh.

11. Naglašena poreba za dominacijom, vrlo česti sukobi dva jaka karaktera. Potrebno je prilagođavanje i kompromis. Jaka strast.

12. Karmička veza, nerazumevanje. Neophodan je kompromis da bi veza opstala. Malo ljubavi a mnogo žrtvovanja, neuzvracena osećanja. Psihički veoma loše.

13. Ovde može da dođe do nasilja, partneri su nekompatibilni. Loše za zajednički život, kad tad dolazi do prekida.

14. Sve ukazuje na stabilnu vezu, razumevanje, iste ciljeve, harmoničan odnos, trajna veza.

15. U samom startu vezu treba izbeći, seksualna nastranost bar jednog partnera. Ucene i manipulacija, loše za brak.

16. Nema ovde tolerancije, opasnosti, česte svađe, neprijatnosti. Nestabilna veza.

17. Perspektivna veza koja ima anđela čuvara. Dobro se dopunjavaju, dobro za partnerstvo.

18. Odnos zasnovan na zabludama i iluziji. Brzoplete akcije, neusklađenost partnera , neverstvo. Partneri moraju biti na visokom psihološkom nivou ako žele da veza opstane.

19. Nežnost, ljubav, potomstvo, razumevanje partnera, sklad, međusobna podrška, zdravo potomstvo.

20. Veza u kojoj postoje jaka osećanja. Početak veze je nestabilan, partneri moraju da rade na usklađivanju.

21. Ovo su partneri koji će da vode računa jedno o drugom. Skladna i mirna veza.

22. Mora se uložiti dosta napora da bi se partneri uskladili. Dosta nepredvidljivih situacija, jedan partner će biti jako eksplozivan kada to dugi neće očekivati. Mora biti velike tolerancije ako žele da veza opstane, u suprotnom prekid veze ili razvod.

Astrolog Dragica 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

07.10.2013.

Venera u Strelcu

02.09.2013.

Rođeni 13. u mesecu

14.08.2013.

VAŠ SREĆAN BROJ

31.07.2013.

Veliki vodeni Trigon

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter