Zabavni sadržaj - astro tekstovi

NUMEROLOSKA PROGNOZA ZA 2016. GODINU

Usli smo u godinu kada se zavrsava devetogodisnji ciklus i priprema za sledeci period. Okoncajte sve sto vas sputava u zivotu, stare obaveze ili veze koje nemaju perspektivu. Ovo je godina transformacije, najvise u duhovnom smislu.Mnogo iskusenja, narocito u drugoj polovini godine.U godini ste kada mudrost, toleranciju i oprastanje trebate staviti na prvo mesto. Nije pravo vreme da zapocinjete nesto novo vec da se dobro isplanira i razmisli.Godina kada ljubav trebate gledate u uzvisenom obliku, kroz svu njenu lepotu i saosecajnost.Istrajacete u vasim zamislima da dodjete do krajnjeg cilja.Uporni, tvrdoglavi ali i realni u isto vreme.

Vasa ne promisljenost mogla bi Vas odvesti u novcane gubitke a onda - povratka nema.Pravo je vreme da rascistite sa prosloscu i okrenete se buducnosti. Omogucite sebi vedriju buducnost kroz nova iskustva, oslobodjeni starih navika i pravi izbor.Pokusajte da zalecite povredjen ego i sve ono sto vas tisti.Retko cete se drugima poveravati, jer pomislice te da mozete nesto pokvariti. Ali zato pomagacete svima gde osetite da im je vasa pomoc potrebna.

Nemojte dozvoliti da vas ljudi i dogadjaji razocaraju vec prihvatite teskoce kao zivotni izazov. Ako 'neko' treba da ode iz Vaseg zivota - neka ode sada.Ovo nije godina za brak i ulazak u novu vezu, vec pokusaj da popravite ono sto se popraviti moze.Godina karmickih veza, veza kratkotrajnih ili sa otezanjima.Dosta razvoda i razlaza.

Sada je pravi period kada treba prepoznati prave stvari i osloboditi se svega sto nije valjalo do sada.Proslost ce vas dosta muciti i vracati u proslo vreme podsecajuci vas na propusteno - stare greske, ali ce vam i dati i objasnjenja zasto je sve to moralo tako da se zavrsi. Ne razmisljajte o nepotrebnim stvarima. Pozelece te da promenite posao, da napredujete u karijeri, da promenite mesto boravka ali budite oprezni! Ne namecite se sada - nije pravo vreme.

Imajte razumevanja za druge. Budite humani jer kroz dobrotvorni rad i pomoc drugima dozivece te posebno ispunjenje u ovoj godini. Nije dobra godina za ulazak u nove veze jer karmicki period koji je pred nama moze doneti otezanja na samom pocetku. Ako Vas necija nastup ili rec povredi, dobro razmislite na koji nacin cete odreagovati jer mozete pozeleti trajni razlaz sa tom osobom.

Mozete pomisliti da ste se pojedinim osobama suvise dali a one to ne zasluzuju i na ruzan nacin vracaju. Rasciscavanje i preispitivanje! Ukoliko to ne ucinite sada godina koji je ispred Vas napravice Vam dodatne probleme. Misterije i sve sto je skriveno dodatno ce Vas uzbudjivati. Bicete puni ljubavi za druge. Napravite bilans onoga sto ste do sada uradili, ne preduzimajte nista novo i prekinite sa starim navikama kojima ste robovali! Dobra godina za odlazak u inostranstvo i za zavrsavanje poslova vezanih za inostranstvo (dobijanje pasosa, viza i ostalih papira) Obratite paznju na Vase zdravlje. U ovoj godini pretezno na glasne zice, kicmu, stopala, mladeze i nervni sistem.Iskontrolisite organe za reprodukciju (ako postoje ciste,miomi da na vreme sprovedete odgovarajucu terapiju).Ne budite preosetljivi i zastite svoju psihu.

Cuvajte tajne, neka Vam snovi budu predskazanja a pojacana moc predosecaja pomogne da pojedine stvari u ovoj godini lakse prebrodite. Oslobodite se svog bremena, dovrsite nedovrseno i okrenite se novim iskustvima. Neka ljubav, prijateljstvo i lepota zamene tugu i los osecaj. Naucite da oprostite, ako to niste do sada. Oprostite drugima a i sebi za nepromisljene poteze, neznanje i sve ono sto je kod vas izazvalo grizu savesti i zaljenje.

Analizirajte ciklus koji se sa ovom godinom zavrsava. Nemojte zaliti za 'prijateljstvima" koja ste okoncali - jer bila su lazna, za vezama koje su se zavrsile - jer nisu bile prave,za brakovima koji su "propali" - jer zasluzili ste bolje, za poslovima bez kojih ste ostali - jer "neko" nije prepoznao vas kvalitet a ocekuje vas nagrada na nekom boljem mestu. Sve se desava sa RAZLOGOM ali to ne prepoznamo odmah, vec kada dodje pravo vreme za to. Zivot nam daje lekcije ali i vreme za ispravke. Doslo je vreme kada analizirajuci svoj zivot ne zelimo iste greske ponavljati.Udahnimo duboko,prihvatimo greske i gledajmo da svoj zivot konacno "drzimo" u svojim rukama.

Kroz hrabrost, mudrost,nesebicnost,humanost,marljivost, okoncajmo sve sto nas je stiskalo i pronadjimo svetlost na kraju tunela.Ova godina nije laka jer je puna velikih iskusenja ali je krajnje vreme da naucite da cenite sebe.Vreme je za budjenje, realnost - dosta je bilo snova. SVE NAJBOLJE U GODINI NEPTUNA!

Numerolog Vesna Virgo 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

13.02.2015.

Dan zaljubljenih

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter