Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Partnerski odnosi (prepoznati-zadržati partnera)

Partnerski odnosi su oduvek bili slozena tema, pogotovo u ovo vreme.Sta je uzrok ZNAMO, sta je posledica VIDIMO svakodnevno.Vreme koje se cini “neradi” za nas, besparica, besposlica i porodica koja je bacena u “senku”Nekada je porodica imala veoma veliku ulogu u vaspitavanju, maksimalnoj podrsci i okretanju tradiciji.Ljudi su se vise postovali, druzili i uzajamno pomagali, komsije zajedno pile jutarnju kafu, kuvale dzemove, pravile zimnicu a danas… Prodjemo pored tih istih komsija, okrenemo glavu da nebi morali reci “dobar dan”.Zatvaramo se sve vise u sebe, ne poveravamo se nikome padamo u depresiju i to je pocetak “kraja”.Sve pocinje od porodice, kako cemo se “sutra” ponasati prema svom partneru,koliko imati postovanja prema njemu, razumevanja i tolerancije.Da to se zove VASPITANJE i to ucimo od onog trenutka kada smo prohodali i progovorili.Sredina u kojoj smo odrasli, postovanje koje su nasi roditelji ukazivali jedno drugom,materijalna situacija, sve su to karike koje su veoma vazne u formiranju necije licnosti.I odabir partnera u Vasem zivotu trebalo bi gledati na taj nacin. Najsrecniji su oni partneri koji su iz slicnih sredina, slicnog vaspitanja ,slicnog interesovanja.Jedino oni mogu na pravi nacin razumeti svog partnera., Medjutim,zivot rezira sasvim drugacije “zivotne price”.Sudbinske veze, karmicke veze i los odabir partnera dovedu nas da donesemo pogresne odluke koje se kasnije tesko ispravljaju a poneke NIKADA.

Sve vise ljubavnih prica sa tragicnim krajem, sve vise porodicnog nasilja.ZASTO?Potrazite odgovor u sebi i odgovor cete dobiti! Za partnera izaberite nekoga ko je slican Vama, ko Vas moze pratiti kroz zivot bile to dobre ili lose situacije. Ljubav zaslepi u prvom trenutku, ponekad nas pronadje nespremne za realno rasudjivanje. Ako niste sami spremni da donesete tako vaznu zivotnu odluku potrazite pomoc nekoga ko u tom trenutku bolje moze da sagleda stvari, bilo to da je neko ko se profesionalno bavi time ili je neko iz Vaseg okruzenja ko je mudar i dobronameran..

Novac je veoma vazan u zivotu ali ne toliko da bi zivotnog partnera gledali kroz tu prizmu i bio glavno merilo ljudske vrednosti. Mlade devojke se danas vezuju za starije situirane muskarce jer misle da ce na taj nacin ostvariti svoje SNOVE., doci do luksuznih putovanja, automobila, originalnih parfema,dobrog nakita, firmirane garderobe ali neshvataju da je to samo ZAMKA iz koje se kasnije tesko mogu izvuci.To je pocetak kraja. Iz takvih se veza tesko izlazi . Mnoge duboko utonu u teske psihicke krize,budu fizicki maltretirane I ucenjene.Isto tako zene u “zrelijim” godinama se vezuju za mnogo mladje muskarce.Zele dobar provod,ispunjenje svojih “fantazija” ne pitajuci za cenu.Na takav nacin nadoknadjuju ono sto im je zivot u odredjenom periodu uskratio. Tada to nisu prepoznale I zele to da nadoknade, jer zivot nema reprizu .Medjutim, ovakve veze su “osudjene” na kratak vek I mladji partneri brzo izlaze iz ovakvih veza, gube interesovanje I osecaju se iskoriscenim.Partneri gde ne postoji velika razlika u godinama, dokazano je,imaju najvise sansi da vezu ostvare uz uzajamno postovanje i razumevanje.Ljubav bez uzajamnog uvazavanja, postovanja,tolerancije je “osudjena” na KRAJ.

Dragi moji ako ste pronasli svog partnera,pokusajte da ga zadrzite.U zivotu se nista ne podrazumeva. Ako u ljubav ne ulazete,partnera ne postujete,ljubav ne pokazujete,neiskreni ste, netolerantni vas partner ce to prepoznati,udaljiti se od vas i “utesiti” na nekom drugom mestu. Ne trazite tada krivca u drugoj osobi ili trecoj ,nego u VAMA. To je onda kraj Vase ljubavne price ili BRAKA.

Astrolog Vesna Virgo

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

13.06.2013.

Šta čeka Rakove?

22.05.2013.

Sunce je naš život

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter