Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Pocetak vladavine Skorpije

Drage moje, dragi moji – danas (23.10.2015.) u večernjim satima Sunce ulazi u znak Škorpije.

Škorpionke I Škorpioni – vi, za koje oni koji vas ne poznaju misle da ste hladni I kamenog srca, ne shvatajući vašu suštinu I emocije koje gore u vama vrelinom istopljene lave, srećan vam rođendan!

Ovaj astrolog ima čast I privilegiju da bude član “odabranog” škorpionskog soja, pa nemojte vi ostali zameriti na hvalospevima….moram malo biti subjektivna, valja se ponekad…

Vodeni smo znak, fiksni znak. Nama vladaju Mars I Pluton. Vode nas emocije, one suštinske, divlje, strasne I ono što želimo I koga želimo osvajamo istrajno I nepokolebljivo sve dok I poslednja odbrana ne bude srušena a mi ostanemo na pobedničkom postolju. Do sledeće bitke. Jer, borba je naš život. Rođenjem nam je dato da nam ništa u životu ne dolazi lako. Da za sve što hoćemo moramo svojski da se potrudimo. Dati su nam teški karmički zadaci, ali nam je zato dato I da možemo da ih ostvarimo. U stanju smo da se smejemo a da nam se iznutra duša kida na deliće. Ali to niko neće videti niti znati sem nas.

Bićemo poraženi, ali ne I slomljeni. I posle svakog poraza dići ćemo se opet. Još jači I još odlučniji.

Pravedni smo, iskreni I realni. Ko nas ima za prijatelja ili za ljubavnika može da se hvali da je dobio osobu I podršku za ceo život. Isto tako – tražimo da se prema nama drugi ophode sa poštovanjem, bez laži I neiskrenosti, jer ih namirišemo na “keca”. Ali I to ćemo biti u stanju da prećutimo. I da skupljamo, sve dok se ne skupi toliko toga da više ne može da se podnese. A onda odlazimo, bez reči, bez objašnjenja.

Ako se I udostojimo da kažemo “zbogom” – onda je to zbogom za sva vremena. Ko jednom zaista padne u našim očima, više nema nikakvih šansi da se vrati.

Kažu da smo materijalisti. Ne, nismo. Samo dobro poznajemo vrednost novca I želimo da budemo bezbedni, mada toliko često kuburimo s njim. Volimo da priuštimo I sebi I onima koje volimo sigurnost, dajemo bez zadrške I često rasipamo na nepotrebne stvari I nepotrebne ljude. No, vremenom se naučimo. Onda kažu da smo škrtice. Ko bi tim ljudima udovoljio, da mi je znati….. U suštini – onima koje volimo uvek dajemo sve. I jedino što je potrebno je da I od njih dobijemo sve. Ovo je prilično poštena razmena, I stvarno mi nije jasno zašto je drugima toliko čudna….verovatno nisu kao mi. Pa I ne može svako biti kao mi.

A sada ta čuvena osvetoljubivost….mi se ne svetimo, mi samo zapamtimo. A da pamtimo možemo mnogo I možemo dugo. I onda kada drugi zaborave, mi pamtimo. Da li vratimo? Pa….samo ono što je zaista zasluženo. Neki put vratimo I time što prestanemo da obraćamo pažnju. To je više nego dovoljno. Jer, kada odemo mi I sve ono što smo neštedimice davali, ostavimo ogromnu prazninu. I to je osveta, zar ne?

No, da ne pričamo mnogo o nekim teškim temama. Naše vreme je došlo, a mi ćemo vladati čvrstom, odlučnom ali pravednom rukom. Jer ovom svetu je potrebno više strasti, više suštinskih emocija, više intenziteta, više hrabrosti, više škorpionskog humora (koji izgleda samo Škorpije razumeju)…ma, potrebno je više Škorpija! Srećni nam rođendani!

Astrolog Olga 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

13.02.2015.

Dan zaljubljenih

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter