Zabavni sadržaj - astro tekstovi

POGLED KROZ KLJUČAONICU JEDNOG STRELCA

Da li vaš horoskopski znak utiče na vaš stil enterijera i eksterijera? Prostor u kome živimo predstavlja nas same, odraz je naše duše, pokazatelj naših nada i ciljeva, ali opisuje i odnos sa drugim ljudima. Jedno su želje, dok je realnost nešto sasvim drugo, ali ipak naš dom uređujemo onako kako uspemo, gde će ipak biti prisutan dah naših želja i našeg karaktera. Kakav je dom jednog tipičnog Strelca?

Strelac je istino-tragalac, vizionar i mudrac. Jupiter, njihova planeta vladalac je „veliki momak“, kralj planina kao što je Olimp i time zaslužuje i voli samo velike stvari. Tako i kada je prostor u pitanju, voli ogroman prostor i dobru zabavu, kao i društvo u njemu. Sve u svemu „veliko“ je način iskazivanja sebe kod jednog tipinog Strelca.

Strelac voli da provodi vreme sa prijateljima i porodicom. Prvo na šta ćete naleteti kada budete ispred kuće ili stana jednog Strelca jesu velika masivna vrata po mogućstvu tamno mahagoni, sa neobično teškom bravom i zvonom koje ima specifičan zvuk. Domaćina Strelca će krasiti širok osmeh kada vas vidi, ali znajte da time pokazuje ushićenje vašim dolaskom. Ako ste pozvani u dom Strelca, onda je to zaista od srca. Ono što ćete prvo uočiti su velika ogledala koja krase sive zidove predsoblja. U uglu će biti postavljen stilski stočić, a pod, ni manje ni više, obložen mermerom.

Diskretno svetlo neke autentične lampe, možda donete sa nekog egzotičnog putovanja će osvetljavati zagušenim svetlom predsoblje, nagoveštavajući već toplu i istovremno mističnu atmosferu doma vašeg domaćina avanturiste. Zagušena svetla, hladne boje na ulasku je samo štit. Vaš domaćin ne želi da vas zbuni, naprotiv on će učiniti sve da se osećate udobno, ali kao što i sam voli da istražuje svet oko sebe tako i vas uvodi u tu priču ulaskom u njegovo svetilište zvan njegov “DOM”. Ono na šta nailazite nakon takve “dobrodošlice” jeste ogromna svetla prostorija u kojoj će preovladati bela boja. Glomazna sofa, kožne fotelje braon boje, šank sa pićem je nezaobilazni ukras ovog prostora, veliki plakar koji će svojom veličinom obgrliti zid, zavesa ili nema ili one blješte od beline, tepih će biti živih boja, a impozantne i autentnične lampe će osvetljavati čitav prostor. Posluženje je već postavljeno ili vrlo brzo biva posluženo. Nije veliki ljubitelj kuvanja, ali ako se mora nije ništa teško. Jedan Strelac će se ipak pokazati kao pravi majstor i u tom domenu! Strelac nije gurman, ali voli kvalitetnu hranu i lepo dekorisan tanjir. Pored mesa koje mu nije uvek na prvom mestu liste omiljenih namernica, važno mu je da u frižideru i na stolu ima uvek svežeg voća i povrća, slanih soseva, mlečnih proizvoda. Kako je uvek u pokretu i nekoj žurbi, činije sa grickalicama ili svežim voćem su postavljene na dohvat ruke. Kuhinja je mala za razliku od ostalog dela njegovog životnog prostora. Ipak i tu se ogleda stil i vesele i svetle boje. I spavaća soba je impozantne veličine jer u njoj mora stati veliki krevet. Prekrivači i jastuci će se slagati svojim dezenom i bojama uz zavese koje će biti teške i plišane. Prigušeno svetlo je i ovde obavezno i upotpunjuje čitav ambijent. Osećaj topline gde jedan Strelac odlazi na počinak i odmor je više nego očigledan, a nežne pastelne boje tog prostora samo potvrđuju njegovu potrebu da umiri svoj nemirni duh. Na šta nailazite u kupatilu? Retki su nepedantni Strelci. Ovo je jedno od omiljenih mesta u njihovom domu. U tom prostoru njihov umor nestaje. Svetle i prirodne boje su prisutne i ovde. Bili bi najsrećniji kada bi prirodno okruženje mogli da unesu u taj prostor, po mogućtvo neko zelenilo, jedno drvo i prirodni izvor vode bi bili savršen izbor, jer su opčinjeni prirodom i njenim ambijentom. Opuštenost je stanje koje se javlja nakon posete jednom Strelcu. Ništa mu neće promaći, “strelice” koje bude bacao ka vama je samo njegovo testiranje. Kod njega ne postoji zla namera iako će se poneka “strelica” zabiti ravno u srce. Ako ste mu se dopali, bićete često i rado viđen gost, ali će očekivati i da ga vi udostojite istim pozivom, a ako ne šarmantno će vas ispratiti sa širokim osmehom i zauvek zatvoriti vrata svog doma i svog srca! Dopuštanjem da uđete u njegov životni prostor je za jednog Strelca kao otvaranje njegove duše. Zato i treba da se osetite privilegovanim.

Astrolog Violeta 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

07.10.2013.

Venera u Strelcu

02.09.2013.

Rođeni 13. u mesecu

14.08.2013.

VAŠ SREĆAN BROJ

31.07.2013.

Veliki vodeni Trigon

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter