Zabavni sadržaj - astro tekstovi

13.06.2013.

Šta čeka Rakove?

22.05.2013.

Sunce je naš život

Progresivni Mesec po kućama

Natalni Mesec opisuje kvalitet odnosa deteta sa majkom ili starateljem u ranoj fazi života, od rođenja do četvrte godine života. Tad se formira obrazac ponašanja na relaciji individua i drugi ljudi. To je odnos koji se razvija tokom života.

Po progresijama (sekundarnim direkcijama) Mesec prelazi 1stepen za jedan mesec i zadržava se u jednom znaku 2,5 godine. Jedan ciklus traje 27,5 godina.

Ponavljanje ciklusa progresivnog Meseca može aktivirati nerešene probleme iz prošlosti koji tada izlaze na površinu i zahtevaju da budu rešeni. Odnosi stvoreni u ranoj fazi određuju sudbinu čoveka, ispunjenje lične svrhe u životu.

1. Kuća

Dok Mesec prolazi ascendent i prvu kuću verovatno ćete osećati potrebu za nekom promenom u svom životu. To može biti u vašem izgledu, ličnosti, ili u porodici. Mesto Meseca u natalu, objasniće čime je promena motivisana. Bavite se sobom I nemate vremena za druge ljude.

2. Kuća

Kada se Mesec kreće kroz drugu kuću, bićete okrenuti sticanju novca, vašim izvorima prihoda. Možete osećati finansijske uspone i padove, promene u sistemu vrednosti.

3. Kuća

Ova pozicija često donosi prilike za putovanja. Ponovo se javlja osećanje nemira i potrebe za duhovnim promenama. Ovo je dobar period za učenje, pogotovo, ako Mesec pravi povoljne aspekte, a ako pravi dobre aspekte sa svojim dispozitorom, onda ćete imati visoku mentalnu svest, jaču logiku i intuiciju. U neke aktivnosti mogu biti uključeni vaši rodjaci, ljudi iz bliže okoline.

4. Kuća

Ova pozicija često ukazuje na veću povezanost sa kućom ili porodicom i često označava neke promene vezano za to. Često ukazuje na promet nekretninama, kupuvinu kuće, stana.

5. Kuća

Kada je Mesec ovde, osećanja se bude prema deci, ljubavnicima . Deca mogu napustati kuću. Menjanje ljubavnika Posvećivanje hobiju ili nekoj novoj kreativnosti.

6. Kuća

Sa ovim položajem, promena posla i zdravstvenog stanja je izvesna, ako to i ostali aspekti potvrdjuju - sigurno. Ako ne dodje do promene posla, dolazi do načina obavljanja posla. Ako niste zaposleni, ovaj položaj može doneti zaposlenje, ako jeste, moguć premeštaj na drugo radno mesto. Potrebno je kontrolisati zdravlje.

7. Kuća

Više ćete obraćati pažnju na to sta drugi misle o vama i u kakvim ste odnosima sa drugim ljudima. Ukoliko ima izazovnih aspekata, može doći do konfliktnih situacija. Bavićete se partnerskim odnosima.

8. Kuća

U ovom slučaju, može se desiti smrt nekog vama bliskog. Prvi prolazak Meseca kroz ovu kuću je obično prvi dodir sa smrću na ličnom nivou. Takodje može doneti i podršku drugih ljudi. Svesnost seksualnih osećanja i potreba. Moguće ostvarivanje jedne duboke lične veze.

9. Kuća

Usredsredjenost na životnu svrhu, istinu, upotpunjavanje obrazovanja, ozakonjivanje veze ili odlazak u inostranstvo. Širenje horizonata, promena životne filozofije, ideologije.

10. Kuća

Kulminacija! Ako se ovaj period iskoristi i ako to potkrepljuje natal i aspekti, može biti period kada ćete najviše postići. To je pravo vreme da odmerite i ispitate vaše buduće ambicije. Ovo je jako dobar period da ostavimo utisak o sebi, ponos.

11. Kuća

Postajete svesni vaše društvene svesti. Moguće pridruživanje nekim grupnim aktivnostima. Više ćete biti okrenuti prijateljima, učestvovati u nekoj dobrotornoj aktivnosti . Iznenadne okolnosti mogu vas inspirisati za nove planove i ciljeve.

12. Kuća

Idealan period za kontakt sa podsvešću. Ako u natalu postoji naglašenost izolaciji i povlačenju i ako postoje i aspekti za to, vodite računa o introspekciji, potsvesti. Potrebno je razviti I ojačati veru u Boga.

Rada Šironja

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter