Zabavni sadržaj - astro tekstovi

04.11.2011.

Kako podneti raskid

Proleće i sex

Sunce ulaskom u znak Ovna donosi proleće. Proleće je početak akcije, promene, lepog vremena, budjenja prirode, intenzivnijeg života itd...Seksualnost buja i dobija na snazi, prostor se širi a dogadjaji ubrzavaju. Seksualnost i Proleće u Astrologiji je vezano za planetu Mars, svaka osoba u svojoj natalnoj karti može videti situaciju sa Marsom i šta to s’proleća ponovo počinje a što je prati cele godine. Za početak možemo razmotriti kako znakovi posebno doživljavaju seksualnost.

Ovan

Ovan je u svom elemetnu, oseća priliv energije, direktan je i relativno lako osvaja, neophodno mu je da bude seksualno aktivan često, i to mu je jako važno za psihofizičko zdravlje. Promiskutetan. Partnera bira instiktivno. U stanju je svašta da uradi da bi dokazao svoj seksipil. Seks je za njega smisao i izazov.

Bik

Zna da uživa i to nije sporno, nema ništa na brzinu ali više provocira nego što kreće u napad, pasivan, čuva energiju. Muškarci u ovom znaku su vrlo muževni a žene podatne,plodne. Ovaj znak bira partnera što kvalitetnijeg, šta god to značilo. Promiskuitetan. Proračunat. Seks mu je ipak bitniji od proleća.

Blizanci

Uzbudjenje i seksualne manifestacije prevashodno doživljavaju putem misli pa se tako njihov seksualni partner mora pre svega ispitati i sa njim razmeniti mišljenje, intelektualno zadovoljiti prvo pa tek onda fizički. Umereno promiskuitetan. Ume da se raspriča tokom seksa.

Rak

Emocija, osećaj, atmosfera, to su neki osnovni uslovi koji su pre svega bitni rakovima pre odlaska u krevet. Rak voli klasičan seks i sigurnost, bez mnogo filozofiranja i izmišljanja. Nije promiskuitetan i seks mu nije nešto bez čega ne bi mogao da živi.

Lav

Ljubav i seks razdvaja. Seks mu je jako važan, voli dominaciju. Promiskutetan ali prevaru partnera doživljava kao uvredu, izdaju i kao takvu je pamti do kraja života. Vešt u zavodjenju, šarmantan i zanimljiv. U krevetu pravi mnogo buke a kad se dovoljno uzbudi pristaje na sve, jak libido.

Devica

Ovde se već stvari komplikuju i mora dosta toga da se poklopi.Potrebno je mesto, vreme i još po nešto da bi se devica upustila i opustila, seks joj suštinski nije toliko bitna stavka u životu, odnosno tako se vodi kroz život i veruje u to, a sa druge strane mnogi bi se iznenadili njihovom aktivnom i zdravom seksualnošću.

Vaga

Promiskuitetna ali navežbano opuštena vaga je kontradiktorna i opterećena mišljenjem drugih tako da lako ulazi u odnose bez iskrene želje iz potpuno iracionalnog razloga. Korist od svega toga ima u drugoj polovini života velikim iskustvom i praktičnim znanjem kako funkcionisati kroz život seksualnom manipulacijom. Seks je za vage izmedju ostalog posao.

Škorpija

Seks je za škorpije nešto kao “dobar dan, kako ste?” ne vide nikakvu vezu proleća sa tim i konzumiraju je po mogućstvu pre i posle svakog obroka svakog dana 365 dana godišnje. Posesivnost. Jak libido, perverzna ali za pravo čudo umereno promiskuitetna. Često za slabijeg partnera fatalna.

Strelac

Strelac voli pompu i dogadjaje pa tako njegove seksualne aktivnosti su kao neki spektakli, burno i nepredvidljivo.vole sve da probaju i ništa im nije strano. Vrlo promiskuitetni i teško se vezuju, puno biraju i traže uvek novo. Flert, neposrednost, iskrenost...sve je u igri.

Jarac

Pažljivo biranje partnera za Jarčeve je važno, to traje malo duže, strasti su po strani i čekaju svoj red.Konzervativan ali vrlo stabilan ako uspe da se veže za partnera to je nešto sigurno i trajno. Nije promiskuitetan kada je u ozbiljnoj vezi. Dominantan.

Vodolija

Egzibicionista, slobodna i bez stida. Promiskuitetna. Može se desiti da pomeša prijateljstvo i ljubav.Nema tabu tema i sve je moguće. Lako ulazi u seksualne odnose bez emocija i sa njima, spontana i neobična u svemu pa i u seksu vodolija će na vas ostaviti veoma jak utisak.

Ribe

Majstori zavodjenja, kod kojih je ljubav i seks nešto neraskidivo, vezuju se brzo za partnera isto tako kada dođe vreme ga napuštaju. Erotične, senzualne, generalno najtalentovaniji znak za seks upravo zbog svoje nadrealne prirode gde sve poprima filmsku priču. Promiskuitetne.

Autor: Atris

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter