Zabavni sadržaj - astro tekstovi

13.06.2013.

Šta čeka Rakove?

22.05.2013.

Sunce je naš život

RIBE - kombinacija znaka i podznaka

Ribe/Ovan

Složena mešavina radosti življenja, oduševljenja, optimizma, subjektivnosti i pomalo neorganizovanih poleta. Čudna bića koja svoju okolinu iznenađuju smenama sanjarenja i munjevite akcije. Dinamični su, ali imaju tendenciju da započnu a ne završe.nestrpljivi i kolebljivi. Mogu biti strasni, romantični, velikodušni, u stanju da se žrtvuju za svoja osećanja ili za prijatelje. Sve im brzo dosadi, pa su u rascepu između svoje emotivne prirode i želje da isprobaju sve radosti života.

Ribe/Bik

Mirni, ljubazni, gostoljubivi, nenametljivi, deluju smirujuće i opuštajuće na svoju okolinu. Dobre su volje i sa talentom za inovativnost, velikodušnog karaktera i nesebični. Vole udobnost i dobre stvari u životu, potrebna im je stabilnost i jako teško se odvajaju, vezuju se za mesto. Istinski uživaju u životnim zadovoljstvima i jako su senzualne i čulne osobe. Teže dugoročnim odnosima, dubokim i iskrenim. Dušom i telom se predaju voljenoj osobi, ali od partnera očekuju potpunu iskrenost i vernost.

Ribe/Blizanci

Bezbrižna bića, nežna i prilagodljiva. Manjka im samouverenosti, teško se koncentrišu na jednu stvar, pa vrlo često menjaju ciljeve, ne završavajući započeto. Radoznali su i njihova prava ličnost je prilično neuhvatljiva. Promenljivih raspoloženja, povodljivi. Umno jesu jaki, ali moraju da nauče da se koncentrišu kako ne bi rasipali energiju, oni su idejne vođe, ali slabi realizatori. Dobri u diplomatiji. Sklone su da potiskuju osećanja i teško se snalaze u ljubavnim vodama. Ni sami ne znaju šta žele.

Ribe/Rak

Preterano osetljivi, teško odolevaju iskušenjima bilo koje vrste, osećanja su im nejasna i protivrečna i sklone su povlačenju u sebe. Imaju odličnu intuiciju pri ocenjivanju ljudi, važni su im tradicija i rodoljublje. U njima postoji imaginarni, fantastični svet i kreativnost, tako da su odlični umetnici i kreativni tvorci. Spoljašnjost im je graciozna i šarmantna, ali ih je lako povrediti i onda se povlače u samo svoj svet. Nema većih romantičara i senzibinijih duša od ovih, od partnera stvaraju idealno biće i duboko se razočaravaju ako se grubo suoče sa realnošću.

Ribe/Lav

Traže i hoće da se nametnu, žele da se dokazuju i blistaju. Uvek se bore da prikažu svoju vrednost, humani su, strpljivi, darežljivi i hrabri. U potrazi su za čvrstim osloncem u svim odnosima. Umeju da budu egocentrični i ponosni, društveni su i veliki kreativci. Teže da se usredsrede ne neki cilj, poslovni ili društveni, kome se posvećuju i predaju dušom i telom. Široke su ruke i cene luksuz i obilje. U ljubavi idealizuju svog partnera, sanjaju o velikoj, večnoj i jedinstvenoj ljubavi.

Ribe/Devica

Fini, stidjivi, nežni, sa dubokim razumevanjem za svoje bližnje. Prijateljske i drage duše. Vredni su i velikodušni, veliki humanisti. Pokreću ih osećanja, mada su uvek logični i analitični. Praktičnog su i pronicljivog uma, skromni i vrlo često skloni povlačenju u sebe. I u poslu i u emotivnim odnosima znaju biti naporni, jer su perfekcionisti i suviše analiziraju. Teže samokontroli i nisu avanturistički nastrojeni. U ljubavi im je potrebna sigurnost i veran i odan partner.

Ribe/Vaga

Veoma senzibilni, previše osetljivi, nenametljivi i konzervativni. Ranjivi su i nemaju dovoljno samopouzdanja, teško im je da imaju svoje sasvim lično mišljenje o svetu, ljudima i događajima, pa zato vrlo često prihvataju i usvajaju mišljenje drugih, prilagodljivi. Uklapaju se u sve društvene grupe, taktični su i miroljubivi, odlikuju se sposobnošću za diplomatiju. Ne znaju šta je to mržnja i nisu zlopamtila. U emotivnim odnosima se bezuslovno daju i traže ludu, grandioznu i rušilačku ljubav.

Ribe/Škorpija

Privlačni, nadahnuti, veliki zavodnici, misteriozni i zagonetni, teško shvatljivi svom okruženju. Nemirne su prirode, obuzeti svojim snovima, sa ambicioznim željama da se uzdignu do vrha. Deluju kao spokojni i jednostavni, dok je njihov unutrašnji svet prepun dubine, komplikovanosti, osetljivosti. Imaju želju za napredovanjem i za savladavanjem sopstvenih ograničenja. Intenzivni i tajanstveni. Poseduju jak erotski naboj i magnetizam. Očaravaju suprotni pol svojom romantičnošću i strašću.

Ribe/Strelac

Svestrane, izražajne ličnosti, diplomate sposobne da pomire i nepomirljivo. Uvek spremni da pomognu, da brane pravdu, širokrogrudi i otvoreni ka novitetima u svim segmentima života. To su natprosečne osobe, optimistične, uvek koriste prilike koje im se pružaju, mada su večito nezadovoljne postignutim jer smatraju da uvek mogu bolje. Društveni su i svojim veselim humorom prikrivaju ono šta se zaista događa u njihovoj duši. Teđko uspevaju da se vežu, skloni su brzom zaljubljivanju i čestim promenama partnera.

Ribe/Jarac

Konzervativni, tradicionalni, veoma intuitivni. Neagresivni i spokojne i mirne prirode. Rade u tišini, lagano ali sigurno, imaju duboku potrebu da budu korisni. Skloni su da na perfidne i lukave načine koriste ljude za svoje ciljeve, i uvek im polazi za rukom da drugi rade ono što oni žele. Imaju smisao za odgovornost, razumne su i zrele osobe, mada su vrlo često skloni depresivnim i apatičnim fazama. Njihova potreba za osećanjima je duboka, ali je zato veliki i strah od poraza i odbacivanja. Ako su na sentimentalnom planu stabilni, u stanju su da se lakše bore za svakodnevnim životom.

Ribe/Vodolija

Gostoljubivi, humani, osetljivi, mada često osobe velikog egocentrizma. Maštoviti i intuitivni. Potrebna im je sloboda i nezavisnost, bore se protiv prosečnosti i monotonije. Na prvi pogled deluju pasivno i nepokretno, ali izuzetno sposobni za ostvarivanje svojih ciljeva. Samo ih treba pokrenuti. Imaju smisla za eleganciju. Skloni su promenama, teško im je da se ustale na jednom mestu , često započinju više stvari odjednom, nedostaje im čvrstine i upornosti. U emotivnim odnosima mogu manipulisati partnerom, a sve zarad svoje želje za slobodom i nezavisnošću.

Ribe/Ribe

Puni razumevanja, neposredni, sposobni da se prilagode svakim okolnostima, hipersenzibilni. Kreativni i maštoviti. Popustljivi i nepravedno potcenjuju sebe i svoje sposobnosti. Vole da budu slobodni, bez previše zakona i pravila. Nisu disciplinovani, a pošto su skloni tome da se raspršuju na sto strana, moraju da čuvaju svoju energiju koja je na prilično niskom nivou. U emotivnim odnosima su nepopravljive sanjalice i romantičari, osobe koje se često ustručavaju da pokažu naklonost prema nekome jer se boje odbijanja i raspršavanja sopstvenih iluzija.

Olga 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter