Zabavni sadržaj - astro tekstovi

13.06.2013.

Šta čeka Rakove?

22.05.2013.

Sunce je naš život

Saturn na stepenu egzaltacije Urana

“Svoj na svome” kao I “na svoju ruku” je opis planete koja je u svom domicilu ili egzaltaciji…

Saturn u Skorpiji je zbunjen od osecanja,strah ga je da podeli ono sto cuva u svojim stenovitim pecinama.Ta osecanja mogu da rastu i bujaju. Stepen gde buntovna planeta Uran pokusava da se izbori za “sada”,sto je i njegova kljucna rec,u susretu sa Saturnom(cekanje,strah,proslost,juce) daje nam vrtlog koji se okrece u tisini nasih osecanja(znak Riba),a ustolicen u nasim mislima(Merkur).Dobro je jer se nalaze i susrecu u trigonu,odnosu koji eliminise napetost,tako da rasterecuje nase misaono,osecajno telo,koje je vec umorno od prethodnih bitaka.

Stepen Uranovske egzaltacije ce traziti nasu jaku volju, prodornu intuiciju,harizmu,dok ce se Saturn plasiti da smo negde usput zaboravili ko smo,odnosno da li osecamo i sta osecamo(Skorpija).

Potreba da budemo snalazljivi,jer u vazduhu se osecaju promene.Individualizam ce pomoci da se borimo za ono u sta verujemo,ali ce nam Merkur u Ribama zaseniti ono o cemu smo do pre neki dan mislili.

Sve cemo dozivljavati snažno i duboko, jednom recju, ovde postoji preka potreba da kroz život zaplovimo punim jedrima, cak i kada je to skopcano sa rizicima.

U periodu do prve polovine marta bice trenutaka kada ce ljubomora izvirivati iz skrivenog ugla.Mozemo biti teski za sebe i svoju okolinu i uvuci se u sebe.To ce jako osecati svi,pogotovu oni koji su “obelezeni” jakim uticajem Saturna i znaka Skorpije,bilo u znaku ili podznaku.Februar i Mart ce biti karakteristican I za mnoge Ribe.Venera u znaku Riba,znaku njene egzaltacije ce u martu imati susret sa Saturnom .Ove dve planete nacice se u trigonu.Venera ce u znaku svoje egzaltacije pruzati saosecanje,veliki senzibilitet,svoje emotivne impresije ce skladistiti duboko u svom emotivnom bicu,dok ce sa druge strane Saturn ovoj Veneri pridodati ono sto je primarno njegovo znacenje a to je BITI ODGOVORAN ZA SEBE I SVOJU SUDBINU.

Violeta 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter