Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Šta nam je donela poslednja solarna eklipsa

Eklipse su pomračenja Sunca ili Meseca, njihov položaj u odnosu na planetu Zemlju. Poslednja eklipsa u ovoj godini bila je solarna. Desila se 03.Novembra 2013.god. na 11* Škorpiona u blizini Severnog Čvora. Kako je Sunce planete svesti, solarna eklipsa govori o delima i akcijama koje ćemo sami izazvati, a blizina Severnog čvora objedinjuje našu životnu svrhu, misiju sa iskustvima naših predaka, genima vremena koji žive od naših predaka do nas. Simbolički, u astrološkom smislu , ova konstelacija predstavlja otvaranje vrata univerzuma za najsuptilnije promene pa trebamo pratiti i tražiti skriveni smisao u porukama koje nam stižu. Naš život ima šansu da krene nekim novim tokom.

Pomračenje Sunca (svesti ) pokazaće nam da li ćemo se osećati probuđeni ili povređeni. Nakon eklipse tražićemo istinu, oslobađati se starih obrazaca kojih smo se grčevito držali, rizik i neizvesnost će nam biti deo svakodnevnice.

Ovnovi će se zdušno prihvatiti posla. Ispunjavaće svakodnevne obaveze sa lakoćom. Energija bi mogla doći do usijanja pa će neke prevaziđene stvari otići iz njihovih života da bi ustupile meso novo probuđenoj svesti. Bikovi će se probuditi na polju odnosa. Prelaskom Venere u znak Jarca 05.11. stvari će dolaziti na svoje mesto. Venera ovde voli sigurnost pa će svaki pokušaj promene čvrsto držati pod kontrolom. Strpljivost je Bikovska osobina pa će i najjače strasti 15.11. koje donosi VE O Pl iskoristiti za dugoročne ciljeve.

Blizanci će naučiti neku propuštenu lekciju zbog koje se osećaju problematično. Setiće se nekih priča i bajki iz detinjstva i njihovih naravoučenija. Svakako, napredak na intelektualnom i duhovnom planu. Rakovi bi se mogli osećati nestabilno, njima buđenje može doneti razočaranje. Jupiter se kreće kroz njigov znak od o7.11 do 06.3. 2014. retrogradnim hodom pa će ponavljati neka iskustva. Imaće potrebu za stabilnijim mišljenjem.

Lavovi će se probuditi za neke restikcije u ljubavnim i partnerskim odnosima. Oni jaki i popularni moći će prevladati i izbalansirati sve prepreke, dok će oni sa slabijom voljom imati problem sa egom. Neke karmičke ljubavi mogle bi se završiti.

Device će mnogo razmišljati. Izlaskom Merkura iz retrogradnog hoda 11 Novembra, probudiće se i shvatiti šta treba da urade u svom ljubavnom životu. Mnogima će se vratiti stare ljubavi ali neodlučnost će ih pratiti u dužem periodu.

Vage su uvek budne za ljubav, umetnička i kreativna dešavanja. Neke stvari će ipak iskrsnuti neočekivano zbog kojih bi mogle izgubiti kontrolu. Treba da paze da ne povrede partnera ako ih privuče nešto šašavo. Škorpionima su emocije i strasti uzburkane do dramatičnosti. Nebi trebali da ulaze u borbe oko 15.11 iako im se čini da stvari izmiču njihovoj kontroli. Stariji pripadnici ovog znaka mogu doživeti velika emotivna buđenja.

Srelčevi se bude sa saznanjima da im neko radi iza leđa. Mnogi će se okrenuti unazad do marta 2014 god jer je njihov vladar u retrogradnom godu. Sećanja, proživljeni doživljaji mogli bi ih osvestiti da krenu nekim drugim putem.

Jarčevi se otvoreni za promene. Otipiće se stari led, Venera se kreće retrogradno kroz njihov znak od 22.12.2013 do 01.02.2014 pa su neminovni fatalni ljubavni događaji. Karmičke veze.

Vodolije su probuđene za prihvatanje samog sebe. Ljubav je i njima bitna ali najviše prema samom sebi, zajednici sa drugim ljudima. Ovde će sigurno biti rušenja starih stavova, preporoda, rizika i neizvesnosti.

Ribe će tražiti svrhu i životnu misiju. Buđenje je na ličnom nivou, iz prijateljstva može nastati prava ljubav. Prihvatanje sebe i svojih ideala, traženje veze sa univerzumom je najznačajnije. Treba se čuvati samosažalenja i uspostaviti komunikaciju sa svojim unutrašnjim glasom.

Astrolog Rada 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

07.10.2013.

Venera u Strelcu

02.09.2013.

Rođeni 13. u mesecu

14.08.2013.

VAŠ SREĆAN BROJ

31.07.2013.

Veliki vodeni Trigon

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter