Zabavni sadržaj - astro tekstovi

13.06.2013.

Šta čeka Rakove?

Sunce je naš život

Nema tog čoveka koji nije ushićeno posmatrao radjanje Sunca, kako od davnina, tako i dan danas!

Sunce pokazuje položaj u kom se znaku, sazvežđu nalazilo u momentu našeg rodjenja.

Ceo biljni i životinjski svet je zavisan od Sunca, pa i mi. Ono nas greje, daje nam energiju, snagu, od njega zavise naši usevi, od njega nekad dodje do požara koji mi ljudi moramo gasiti. To je uticaj Sunca na čovekovo okruženje i odnos prema prirodi.

Poseban jedan uticaj ima na naš karakter i našu sudbinu. Sunce najbliže opisuje naš život. Od njegovog položaja po znacima, poljima i aspektima puno se toga može videti o nama samima i našim životima. Sunce simbolizuje naš Ego, ono kako nas drugi vide i doživljavaju, tako da je velika razlika da li nam je Sunce u Lavu, kad je u svom sedištu, ili možda kad je u Vagi na primer. Pokazuje načine na koji se predstavljamo svetu, jedan je od pokazatelja našeg osnovnog bića, odmah posle podznaka. Svi znamo koliko natalna karta, horoskop otkriva naše mogućnosti, naše predispozicije, naš karakter i našu sudbinu. Koliko ste samo sličnih ili malte ne istih Devica upoznali, pa Škorpiona itd. da ne ređam. To samo pokazuje i dokazuje koliko je položaj Sunca važan, i koliko je njegovo uticaj delotvoran, kao što se zna da Mesec utiče na plimu i oseku. Kada u tumačenju celokupnog horoskopa dobijemo još i polažaj Sunca u poljima i aspekte koje pravi, veliku predstavu dobijamo o osobi kakva je, kakav je karakter, kakva je energija, ka čemu je usmerena, ili ka čemu je treba usmeravati. Sa kojim ostalim planetama je u skladu ili neskladu, kako to najbolje iskoristiti ili popraviti. To je veoma važno jer položaj Sunca pokazuje naš život i naš odnos prema životu i uspehu. Upravo Sunce pokazuje uspeh u životu, odnos prema poslu i karijeri, otkriva naše talente, pokazuje način na koji mi stičemo samopouzdanje koje je veoma važno za život svakog čoveka. Položaj Sunca pokazuje oblast života gde mi lako dominaramo, gde se lepo osećamo, jer smo ispunjeni, uspešni. Tako na pr. u 6. polju horoskopa to će biti naš posao, individua uživa dok radi, oseća da je živa samo dok je vredna, produktivna i daje dobro zdravlje, sve to naravno ako nije loše aspektovana, pa čak i kad jeste ono donosi na jedan drugačiji način uz rešavanje mogućih problema kako će se želja i volja za uspehom baš tu ostvariti.

Sunce pokazuje i oblasti života i način na koji nas drugi doživljaju kao ponosne i dostojanstvene ljude. i ono zavisi od položaja Sunca u horoskopu. Svako ima svoju priliku i šansu, samo je treba upoznati i iskoristiti na pravi način. Nije isto da li nam je Sunce položeno u 7 polju, koje pokazuje da nam je život vezan za brak, zajedništvo i ljubav, ili je ono položeno u 12 polju što donosi simboliku znaka Riba, pa eto izolacija, osetljivosti, što nije primereno Suncu. Medjutim ako mi na primer Sunce u 12 polju živimo tako što ćemo možda raditi u bolnici, ili otići na daleki put, inostranstvo, Sunce živi svoju punu snagu onda.

Sunce opisuje i muskarca koji ce privući ženu u ženskom horoskopu. A i to je logično jer i mi žene lepše živimo uz muškarca pored sebe. To je prirodno. U kom znaku, polju i sveobuhvatnom položaju Sunca dobijamo predstavu kakav je naš muškarac koga želimo pored sebe. Ako je u 9 polju, on je u inostranstvu, i tamo nas čeka i život i uspeh, ili je možda druge vere ili nacije, ali sa simbolikom Strelca mora imati podudarnosti.

Kao nijedna druga planeta moramo težiti svom Suncu, živeti njegove pozitivne karakteristike, i težiti tom tzv. zadatku, jer ono nam donosi osećaj da smo živi i da svoj život živimo punim plućima.

Danica 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter