Zabavni sadržaj - astro tekstovi

07.10.2013.

Venera u Strelcu

02.09.2013.

Rođeni 13. u mesecu

14.08.2013.

VAŠ SREĆAN BROJ

Veliki vodeni Trigon

Veliki vodeni trigon uvek nosi ogroman kreativan i stvaralački potencijal, jer voda ne poznaje i ne priznaje nikakve prepreke, uvek pronalazi prolaz, a jednom pokrenuta bujica se ne zaustavlja. Pošto je za vreme trajanja velikog vodenog trigona vrlo moguće da, zbog njegovog naglašenog zaštitničkog, pa čak i pasivnog uticaja, nećemo biti skloni promenama, povoljno je što će se u istom trenutku u ovu zvezdanu igranku uključiti i planeta Pluton iz Jarca, formirajući konfiguraciju Zmaja, gde će Pluton dati konkretnu akciju i realizaciju trigona.

Period trajanja trigona je od ulaska Jupitera u znak Raka 26,-og juna pa sve do 10,-og avgusta ove godine.

Svi vi, koji ste sanjali, maštali, nadali se i strpljivo čekali (kombinacija Neptuna i Saturna)bićete nagrađeni (ulazak Jupitera), jer, prosto rečeno ovo je pravi period za onu čuvenu rečenicu – Ko čeka, dočeka. Uživajte u letu koje je pred nama, ali zapamtite i ovo – ovo je period dobrih šansi, vreme za promene na bolje, ali da bismo u potpunosti ispoštovali energiju koju ovo vreme donosi ne smemo samo uživati, što više pokreta, što više akcije da bismo izvukli maksimum za sebe. Evo gde možete da očekujete pozitivna dešavanja.....

OVAN

Za vas je ovo period za rešavanje stambenog pitanja, kupovinu ili renoviranje nekretnine, ulapšavanje porodičnog doma, ali i za stabilizaciju po pitanju kredita i dugovanja. Moguće je i da neki pripadnici znaka pokrenu privatni posao, uz finansijsku podršku člana porodice ili povoljnu pozajmicu.

BIK

Za Bikove će u ovom periodu partnerstvo biti u prvom planu, bez obzira na to da li je u pitanju poslovni ili emotivni odnos. Sada razrešite eventualne probleme koji su vas mučili u prethodnom periodu, a nemojte se iznenaditi povoljnim novim prilikama za posao ili prosidbom partnera.

BLIZANCI

Vama su aktuelne kuće zarada, svakodnevnog posla i karijere. Za Blizance važi – ovih mesec i po dana zaboravite sve ostalo i bacite se samo i isključivo na rad i građenje svojih poslovnih pozicija, novi poslovi vas čekaju. Ovo je pravo vreme za poboljšanje zdravstvenog stanja ili usvajanje novih, dobrih navika.

RAK

Sa Jupiterom u kući ličnosti i Saturnom u kući dece i ljubavi, mnogi će Rakovi ući u ozbiljne, stabilne i čvrste veze, čak i sa većom razlikom u godinama među partnerima, a ako želite potomstvo, ovo je pravo vreme za planiranje trudnoće. Naglašeno je i inostranstvo i lična ekspanzija.

LAV

Intuicija i kreativnost će biti vaša jača strana u ovom periodu, a ovo je i vreme kada možete izgladiti odnose u porodičnom domu, ili pomoći roditeljima u rešavanju nekih zdravstvenih problema. Ukoliko se zadužujete, ne uzimajte više novca nego što vam je zaista neophodno.

DEVICA

Za vas je vreme za zaista ozbiljne priče sa partnerom, i onim emotivnim, ali i onim poslovnim. Sada možete konačno preokrenuti situaciju u svoju korist, ali ni slučajno se ne smete osloniti na to da će se stvari rešiti same od sebe, vaša inicijativa je u ovom trenutku neophodna.

VAGA

Sa Saturnom u kući posla i zarada, Vage u ovom periodu lako mogu sklopiti povoljne poslovne dogovore, koji će im na duži rok biti itekako isplativi. Veoma vam je bitna sigurnost a vodeni trigon vam sada može doneti pomak u karijeri o kome ste dugo maštali. Ipak, ne rasipajte novac olako.

ŠKORPIJA

Za mistične Škorpije, ovo će biti vreme ostvarenja želja po pitanju ljubavi na koje ste strpljivo i dugo čekali. Sa Saturnom u kući ličnosti, spremni ste na odricanja da bi ste se ostvarili i na emotivnom, ali i na planu sopstvene prezentacije i realizaciji snova vezanih za profesionalnu situaciju.

STRELAC

Tranzit Saturna kroz kuću podsvesti, intuicije, ali i tajnih neprijatelja definitivno nije lak, čak ni uz najpovoljniji uticaj Velikog vodenog trigona, pa ovo vreme iskoristite za pokušaj da razrešite nedoumice oko toga ko je na vašoj strani, i na koga se možete osloniti u nastupajućem periodu.

JARAC

Nove, izuzetno bitne emotivne veze, željena ostvarenja po pitanju partnerstava, ali i moćni, odgovorni ljudi koji su na vašoj strani i koji vam daju podršku u vašim nastojanjima – to je prognoza za Jarčeve za vreme trajanja ovog perioda. Sa Plutonom u polju ličnosti, sve želje je moguće ostvariti.

VODOLIJA

Vas čeka ostvarenje planova po pitanju posla i početak izuzetnog perioda u narednih godinu dana, sve dok Jupiter tranzitira kroz znak Raka. Sa Saturnom u kući karijere verovatno ćete želeti da pucate na visoke pozicije, ali ćete imati strpljenja i istrajnosti u realizaciji ovih željenih ciljeva.

RIBE

Sa Jupiterom u kući dece, ali i ljubavi, u kombinaciji sa Neptunom iz kuće ličnosti i Saturnom u kući ekspanzije, Ribe će definitivno u ovom periodu biti okrenute „onom pravom“, mada učenicima i studentima preporučujemo da u ovom periodu polažu one najteže i najzahtevnije ispite.

Astrolog Olga 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter