Zabavni sadržaj - astro tekstovi

Venera u Strelcu

Od 07.10.2013 19:55h do 05.11.2013 09:44h

Nakon dubokih emocija , kriza i lomova, bola koji smo duboko osetili u periodu prolaska Venere kroz znak Škorpiona dočekali smo slobodu, nabacili osmeh na lice i krećemo u potragu za smislom. Ulazimo u nebeski božanski svet Strelca željni slobode, avantura, sreće, nezavisnosti. Komunikacija i radoznalost boji ovaj period. Ovde Venera velikodušno i iskreno deli svoja saznanja sa drugima jer veruje da će svet učenjem biti mnogo lepše mesto za život. Samo ne pristaje na sputavanje, voli slobodno da diše, treba joj mnogo prostora, entuzijazma da širi svoje vidike.

Sada ćemo istraživati nove svetove, putovati, učiti strane jezike, baviti se sportom, sve zajedno sa voljenom osobom.

Strelčevi (zbog kvadrata Venere i Neptuna) će morati da nauče kako da izlaze na kraj sa svojim preteranim optimizmom, borbom koja se vodi između intuicije i osećanja. Mogli bi da se upustite u diskutabilne odnose koji sobom nose i finansijske rizike.

Jarčevi su stabilni (Venerin dispozitor Jupiter je u trigonu sa Saturnom), imaju konstruktivnu snagu i materijalni uspeh pošto su sposobni da odrede realne ciljeve. Dobro će se snalaziti i u tajnim vezama. Vodolije imaju emotivnu potrebu da nađu duhovnost pa će doživeti neobičnu ljubav sa osobom koja će ih fascinirati znanjem (trigon Venere i Urana), kroz vesela prijateljstva, druženja, zabave.

Ribe će težiti uspehu u karijeri. Primaće signale iz potsvesti koji nemaju oslonac u realnosti i mogu biti prevarene ili razočarane. Spremne su da se upuste u ljubavnu aferu zbog kvadrata Neptuna i Venere.

Ovnovima trigon Venere sa Marsom i Uranom, koji već duže boravi u njihovom znaku, donosi neobične ljubavne avanture a mogući si i sudbonosni susreti negde daleko, na nekom lepom putovanju.

Bikovima Venera prolazi kroz njihovo osmo polje i moguće su krize, zahlađenja u ljubavi, ali potreba za stabilnošću doneće mir. Ako očekujete nasledstvo pravi je trenutak.

Blizanci će voditi računa o svojim poslovnim interesima, biće originalni, imaju bogatu maštu, prate moderne trendove, razumeće stvari na intelektualnom i duhovnom planu. Njihov vladar Merkur je u polju posla u aspektu sa Saturnom i Neptunom.

Rakovi su ugostili Jupitera, Venerinog dispozitora pa mogu očekivati blagostanje u pododičnim odnosima, finansijska ulaganja će sigurno uroditi plodom. Postižete mir i zadovoljstvo sa kolegama na poslu. Lavovi će sigurno „živeti na visokoj nozi“, oni sa umetničkim talentima će imati nove ideje, biće kreativni i veoma preduzimljivi. Sreća u ljubavnim odnosima.

Device će svoju slobodu i mir pronaći u svom domu, intenzivno će komunicirati i zajedno sa drugima pronaći najbolja rešenja. Privučene su nekim misterioznim pitanjima, možda će sanjariti, zamišljati „kako izgleda idealan svet“

Vage će biti čulne, raspoložene za ljubavnu komunikaciju, flertovanje u komšiluku, na izletima i putovanjima. Umetnici će imati uspeha u javnim nastupima.

Škorpije će se baviti materijalnim stvarima na svoj misteriozniji način. Iako ste sve osmislile pripazite da vam neko ne radi iza leđa. Kontrološite svoje strasti. Povoljno je za trgovinu umetničkim stvarima.

Astrolog Rada 0906 200 600

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

02.09.2013.

Rođeni 13. u mesecu

14.08.2013.

VAŠ SREĆAN BROJ

31.07.2013.

Veliki vodeni Trigon

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter