Zabavni sadržaj - astro tekstovi

04.11.2011.

Kako podneti raskid

07.06.2011.

Proleće i sex

Žene kao ljubavnice po horoskopskim znacima

OVAN

Žena rođena u znaku Ovna je vrlo odlučna, direktna i preduzimljiva. Ona je vatrena. Svoje seksualne sklonosti izražava veoma jasno i u njima učestvuje veoma otvoreno. Privlače je ljubavne avanture i voli da eksperimentiše. Podjednako ceni nežno maženje i veoma žestoke seksualne odnose. Smatra da su ljubav i seks dve odvojene kategorije.

BIK

Reč ljubav pišu velikim slovom. Venera ih je obdarila veštinom zavođenja, koje ih uzbuđuje više od samog seksa. Seksualni nagoni žene Bika su vrlo jaki, ali oni podrazumevaju i romantiku. Kao ljubavnica je veoma strastvena i spremna da prihvati ali i da da inicijativu. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom.

BLIZANAC

Ona je radoznala i voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vođenja ljubavi. Progonjena svojom maštom i radoznalošću, zna da bude i biseksualna, jer znak Blizanac predstavlja i muškarca i ženu.Veoma su nežne i obožavaju i samu pomisao na neplaniran i brz seks. Retko se zaljubljuju i svoj stav prema seksu menjaju tek u zrelijim godinama.

RAK

Ona je privlačna, maštovita, fascinantna, nepredvidiva, zagonetna i nedokučiva. Spada među najopasnije i najnežnije zavodnice u Zodjaku. Erotična i strastvena ali i previše stidljiva da učini prvi korak. Jake emocije podhranjuju njene bogate seksualne fantazije. Ima stalnu potrebu za promenama i avanturama, sve dok ne nađe stalnog partnera sa kojim doživljava potpuno zadovoljstvo.

LAV

Žena Lavica je sigurna u sebe. Voli da dominira i uživa dok joj se partner divi. Svog partnera doživljava kao roba, koji mora da je zadovolji u svakom pogledu pa i u seksu. Vrela krv struji njenim venama. Kada se razbuktaju njene strasti, prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodušna ljubavnica.

DEVICA

U potpunoj suprotnosti značenju imena koje nosi ovaj horoskopski znak, Device su vrlo promiskuitetne. Eros je bez topline i strasti , koju vrlo često odglumi. Ako partner u njoj probudi strast, za ljubav ne bira ni mesto ni vreme. U suprotnom, ako joj dosadi to vrlo brzo i pokaže, izbegavanjem odnosa.

VAGA

Venera ,Boginja ljubavi, vlada ovim znakom. Žene rođene pod okriljem ove planete vole zavođenje, uživa u predigri, vešta je u umetnosti ljubavi. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i ima vrlo rafiniran ukus. Lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima ali je više emotivna nego strastvena. Vrlo lako kaže “DA”, kada joj se pri]e na pravi način.

ŠKORPIJA

Ona je fatalna zavodnica. One su simbol starsti i perverzije. Za nju ne postoji “zabranjeno voće”. Daju maksimum ali isto očekuju i od partnera, i ni malo se ne usteže da preuzme inicijativu kada su ljubav i seks u pitanju. Žene Škorpije se doživljavaju kao najbolje ljubavnice u astrologiji. Za njih se kaže da su “živa vatra” u krevetu.

STRELAC

Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Ima vrlo otvoren pristup seksu i seksualnosti. Tačno zna šta želi od ljubavnog partnera. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem.

JARAC

Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvatanja koja se stidi da pokaže svoju uzavrelu prirodu. Deluje veoma hladnokrvno čak i kada to nije. Ona voli seks, uživa u njemu ali ima i veliku potrebu da oseti, da je partneru jedina na svetu. Ima vrlo visoke kriterijume, koje postavlja svom partneru. Teško se opušta.

VODOLIJA

Žena vodolija je vrlo privlačna, zavodljiva, ekstremno maštovita i kreativna. U seksu je veoma slobodna, može se reći perverzna i ne postoji ništa što neće probati. Bez ikakvih problema seks rado upražnjavaju i na javnim mestima i skupovima.

RIBE

Zbog egzaltirane Venere, žena Riba je više od ljubavnice. Seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotskim pozama. Rešenje za nezadovoljstvo u ljubavi pronalaze u seksualnim avanturama. Ne treba joj mnogo da bi se probudaila velika strast u njoj.

Autor: Snežana Ivanović

Pozovite svog astrologa na broj:  0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
bottom

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter