Nedeljni horoskop Bik


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti u ovu sedmicu ulazite u čudnom raspoloženju – moguć je osećaj nezadovoljstva, neispunjenosti, usamljenosti, blokiranosti. Zauzetima će prisustvo osobe koja ih razume i koja ume da umiri njihove nemire itekako odgovarati. Kada Venera, vaša vladarka u drugom delu nedelje pređe u znak Riba – počećete da se osećate bolje. Šta god bilo ono što vas je uznemirilo i onespokojilo – ili će krenuti da se sređuje ili će društvo i prisustvo prijatelja učiniti da počnete da se „dižete“. Slobodni lagano ulaze u bolji emotivni period, ali prava dešavanja očekujemo tek od ulaska u februar.

Posao

Na samom ulasku u radnu nedelju fokus je na odnosu vi – nadređeni. Neki će se važan razgovor obaviti i možda baš i nećete biti zadovoljni rezultatom. Generalno gledano – Šta god da vas trenutno okupira ili uznemirava – kroz posao se to neće osetiti. Vi ćete biti maksimalno profesionalni i ta unutrašnja previranja neće se odraziti na vaš posao i na to kako ga obavljate. Sve od obaveza će biti završeno na vreme. Bolja faza po pitanju finansija, ali pravo pokretanje očekujemo takođe od ulaska u februar.

Novac

Zdravlje

Stres, problemi sa hormonima i pritiskom.

Hrana

Tokom radne sedmice oscilacije apetita zbog gužve, manjka vremena ili stresa – možete zaboraviti na hranu ili stići samo da brzinski uzmete po koji zalogaj. Ali, zato za vikend sledi opuštanje i uživanje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter