Nedeljni horoskop Blizanci


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kao da je neki teret spao sa vas – vi ste u boljem raspoloženju, aktivni, harizmatični, puni inicijative – svojom energijom pokrenućete i partnera pa je ova nedelja vrlo fina i podsticajno deluje na vaš odnos. Što se tiče slobodnih – umete da pokažete kada ste zainteresovani za nekog, a umete i da prihvatite udvaranje. U periodu ste kada ste aktivni, češće u pokretu i kada lako sklapate nova poznanstva – bilo u svom okruženju, bilo preko društvenih mreža i aplikacija. Ovo je nedelja koja je rezervisana za čavrljanje, za dopisivanje, za inspirativne razgovore i za flertovanja, za provod i uživanje.

Posao

Neke novine ili pak projekat, ideja – nešto na čemu ste radili i dosta se angažovali u prethodnom periodu sada ima šansu da zaživi i pokrene se na pravi način. Postoje osobe – kolege, saradnici ili pak neko od šefova – koje su voljne da vam pomognu i da vas podstaknu, usmere. Ovo je period koji je vrlo korektan za dogovore – bilo da su u pitanju novi saradnici, bilo postojeći. Ulazak Venere u vaše polje karijere otvara fazu u kojoj će biti više povoljnih poslovnih prilika ali i više šansi za zaradu.

Novac

Zdravlje

Stariji Blizanci se mogu još uvek osećati polovično. Mlađi – više nego dobro.

Hrana

Dosta šareni apetiti tokom ove nedelje – može da vam se dogodi da preskačete obroke ili da nemate vremena – pa da samo gricnete nešto usput ili trknete do kioska sa brzom hranom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter