Nedeljni horoskop Devica


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ulazak Venere u vaše polje partnerstava odgovara slobodnim Devicama jer označava početak perioda u kojem će neko moći da privuče vašu pažnju i zainteresuje vas. Dosta vremena ste bili poluuspavani i možda previše okupirani ljubavnom prošlošću ili strahovima – sada ste u fazi u kojoj će biti pojačane strasti ali i u kojoj se lako možete zaneti i zaljubiti. Zauzeti – malo je verovatno da ste posebno inspirisani dešavanjima u partnerskim odnosima. No, situacija je uglavnom korektna – jedino biste sredinom nedelje mogli imati manju raspravu oko finansija ili ukoliko vam partner ne poklanja dovoljno pažnje.

Posao

Delimično ste zadovoljni rezultatima – u neke projekte ili obaveze, saradnje ste uložili priličnu količinu truda u prethodnom periodu i iako sve deluje dosta stabilno – vi ste verovatno očekivali više. Ovo je trenutna situacija – prave rezultate ćete dobiti tek u narednim mesecima. Vaša posvećenost obavezama i efikasnost u obavljanju istih doneće vam nedelju u kojoj se uglavnom sve odvija mirno i bez većih trzavica. Do sada ste radili mudro i bez žurbe – na isti način nastavite. Finansije – korektno, stabilno.

Novac

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Hrana

Od vašeg raspoloženja i neraspoloženja zavisiće i apetit u narednim danima. Za vaš organizam i imunitet bi bilo dobro da su na stolu češće supice, čorbice, potaži.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter