Nedeljni horoskop Jarac


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Bez obzira da li u ovu sedmicu ulazite zadovoljni stanjem svojih emotivnih relacija ili ne – situacija će svakako krenuti u pozitivnom pravcu, najpre od polovine nedelje. I partner i vi ćete biti raspoloženiji i za konstruktivne i praktične razgovore, a od sredine nedelje umećete da budete i nežniji, opušteniji i bliskiji jedno s drugim. Slobodni Jarčevi – konjunkcija Venere i Saturna nekima je donela nove, nekima stare ljubavi, a neke podsetila koliko su usamljeni i nezadovoljni svojim emotivnim životom. Sada, kada Venera ulazi u vaše polje dešavanja, akcije, kontakata i pokreta – biće više finih ljubavnih prilika za vas.

Posao

Do polovine nedelje završiće se period koji vas je usporavao, kočio, vraćao korak unazad. Ili će se vaš način komunikacije poboljšati ili će pak drugi biti spremniji da čuju i prihvate ono što im pričate. Dobro vreme da krenete sa realizacijom svojih planova i ideja, ali i da se više povežete sa saradnicima – i onim postojećim, ali i novim. U danima koji su pred vama (naročito od sredine nedelje) – pričaćete, dogovaraćete se, sastančiti i biti u pokretu više nego inače. I sve to će vam prijati i dati rezultate.

Novac

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

Hrana

Trenutno ste prilično disciplinovani i stabilni kada je ishrana u pitanju. Možete konzumirati više mlečnih proizvoda, supa, čorbi, potaža. Jedino što trenutno treba izbegavati su slatkiši.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter