Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Malo je verovatno da će odnos sa voljenom osobom u ovom periodu funkcionisati onako kako biste vi želeli. Ok, biće tu jako dobrih momenata – naročito ako planirate da otputujete negde ili ukoliko sa zajedničkim prijateljima imate više aktivnosti. I da – biće prisutna strast između vas dvoje –što i nije toliko loše. Za sada, nije momenat da pokrećete bitna pitanja u vašem odnosu – samo uživajte u trenucima koji su lepi…Slobodni Lavovi – izlazite, družite se, opustite se – za sve ovo je period više nego dobar….ali je malo verovatno da vam može doneti ozbiljniju ljubavnu priču. Možda flert.

Posao

Uspevaćete da se organizujete bolje po pitanju obaveza. Da, njih još uvek ima previše i još uvek vas pritiskaju zaostaci – ali neki pomaci na bolje se ipak vide. Verovatno vam se neće dopasti što ćete češće nego inače morati da se prilagođavate drugima i da se uklapate – ali sa druge strane gledano – bićete u kontaktu sa mnogo osoba i vaš rad će biti primećen. Oni koji sarađuju sa inostranstvom ili državnim i javnim ustanovama – imaće pred sobom sedmicu koja nudi dosta povoljnosti, pa i nove poslovne prilike.

Novac

Zdravlje

Imunitet je prilično osetljiv.

Hrana

Ukoliko želite da vam zdravlje i imunitet budu stabilni – nikako nemojte preskakati obroke sa dosta povrća. Može meso na sto načina, ali neka uz to meso ide i salata. I citrusi bi vam sada odgovarali, baš.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter