Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera će u prvoj polovini nedelje boraviti u znaku Vodolije – pa će se slobodni Ovnovi lepo družiti, ostvariti zanimljive kontakte kroz izlaske i provod, imati udvarače i preko društvenih mreža,u svakom slučaju – širiće krug poznanika i prijatelja i uživati u tome što se ponovo osećaju skoro pa savršeno u sopstvenoj koži. U drugoj polovini sedmice Venera je u znaku Riba – ovaj tranzit već miriše na tajno, na romantiku,na flertovanje uz čašu vina, na duge poglede koji govore mnogo više od reči. Zauzeti Ovnovi neka budu malo obazriviji – ta „riblja“ Venera ume da uvuče u tajne i zabranjene ljubavne priče.

Posao

Prvih par dana u ovoj sedmici možda ćete biti više usmereni na planove, možda smišljati poslovnu strategiju po nekim pitanjima ili se pak baviti dovršavanjem obaveza, papirologije, dogovora. A onda je vreme da Ovnovi startuju u velikom stilu. Drugi deo sedmice vas jako aktivira – ovo je period kada će biti pokrenuti neki bitni poslovni dogovori i saradnje, trenutak u kojem ćete vi bez oklevanja krenuti ka svojim ciljevima. Podršku i saveznike ćete imati. Finansije su prilično dobro postavljene.

Novac

Zdravlje

Vrlo korektna situacija. Jačanje imuniteta. Starijima manji problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

Hrana

Vaša energija je sve izraženija. Neka vas dodatno energetski „razbudi“ i ishrana bogata gvožđem, vitaminima, mineralima. Dosta proteina, dosta citrusa – i bićete spremni za akciju.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter