Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U početnoj fazi lagano, a kasnije intenzivnije i brže – komunikacija sa voljenom osobom će krenuti da se poboljšava. Moći ćete jasnije da kažete partneru šta vam smeta ili vas opterećuje – bilo da se vezuje za vaš odnos ili za neka druga pitanja. I druga strana će biti spremnija da vam pomogne, olakša vam – bilo konkretnim rešenjima, bilo podrškom. Naročito je drugi deo sedmice dobar za ovakvo „otvaranje“. Slobodni Rakovi – postajete sve više spremni da krenete napred i ostavite prošlost iza sebe – od vikenda se već otvaraju povoljnije ljubavne šanse za vas. Najpre preko poslovnog segmenta ili društva.

Posao

Ulazite u ovu sedmicu pomalo umorni i ne baš u potpunosti zadovoljni dosadašnjim odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. S druge strane, osećaj da idete ka nekim promenama je itekako prisutan kod vas – i po ovom pitanju jeste u pravu. Oko sredine nedelje – stvari će se pokrenuti. Komunikacija sa kolegama i saradnicima će postati jednostavnija i brže ćete se dogovarati. Takođe, stići će vam informacije koje vam odgovaraju, a mogu se vezivati za poslovni put ili saradnju sa inostranstvom.

Novac

Zdravlje

Moguće su glavobolje, anksioznost, problemi sa sinusima.

Hrana

Uživaćete ovih dana u kaloričnijoj hrani – naročito u danima vikenda kada se svi vaši apetiti mogu potpuno probuditi. Posebno možete biti skloni slatkišima u večernjim satima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter