Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Upozorenje za zauzete koji eventualno nešto prikrivaju – duži naredni period ne pogoduje čuvanju tajni i one lako mogu naći put do partnera. Šta god da je ono što krijete – budite obazriviji. Generalno gledano – ulazak Venere u vaš znak će vam prijati jer će se komunikacija sa voljenom osobom poboljšati i lakše ćete se dogovarati a zajednički provedeno vreme će biti kvalitetnije. Ukoliko je bilo nekih problema vezano za porodični segment – sada je tu faza smirenja. Slobodne Ribe – ta Venera će prijati i vama. Privlačićete pažnju, bićete aktivniji u izlascima i kontaktima sa prijateljima. A privlačićete i ljubav.

Posao

Dobar je trenutak da pokrenete planove i ideje jer će relativno brzo doneti prve rezultate kojima ćete moći da budete zadovoljni. U periodu ste kada vas nosi talas pozitivne energije, inspiracije i kreativnosti – lako ćete ostvarivati ono što zacrtate a svakako ćete umeti da se istaknete i skrenete pažnju na sebe i svoj rad. Neće vam ova sedmica u svakom trenutku biti lagana – početkom nedelje ćete biti nezadovoljni brzinom kojom se odvijaju vama bitne situacije a sredinom sedmice vas verovatno očekuje veći trošak.

Novac

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

Hrana

Do polovine sedmice ćete mrljaviti i apetiti baš i neće biti nešto naročiti. A od polovine nedelje – kad Venera uđe u vaš znak – svi apetiti, pa i oni za hranom će se pojačati.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter