Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kontakt Venere koja vlada vašim partnerstvima sa Saturnom u polju koje se vezuje za prošlost, početak i kraj, porodicu – uglavnom je Škorpijama u emotivnim relacijama doneo neki vid nezadovoljstva, sputanosti ili pak težinu kroz vreme i trud koji ste morali da uložite u vaša partnerstva. Iako će Saturn još neko vreme donositi otežanja i blokade – Venera u ovoj nedelji prelazi u znak Riba i vaše polje zadovoljstva, dece i ljubavi – pa će jednim delom biti lakše i lepše. Za slobodne Škorpije je period od sredine nedelje dobar za nove emocije, ali prava dešavanja očekujemo ipak od ulaska u februar.

Posao

Koliko god da ste zadovoljni ili ne svojim emotivnim životom – poslovni segment ide nekim svojim tokom i taj tok uopšte nije loš. Ok, imali ste fazu komplikovanosti, otežanja i blokiranosti – ali ona je sada zvanično završena i pred vama se otvara jednostavniji period koji će pozitivno uticati i na posao ali i na stanje vaših finansija. Evidentnoje da vam je potreban neki vid promene, ali ta promena ne može biti pokrenuta sada – razmišljajte, planirajte, pravite taktiku i od proleća krećemo u nešto novo.

Novac

Zdravlje

Neke se zdravstvene situacije ponavljaju iznova i iznova.

Hrana

Osećate se drugačije, bolje, više ste u pokretu i energija vam se promenila. Ovo će svakako uticati i na način ishrane i njegovu stabilizaciju. Preporuka za vas su sve vrste zeleniša i salata.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter