Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Da bi se neki vid otežanja ili nezadovoljstva u vašim emotivnim relacijama rešio – biće potrebno i mnogo dobre volje i mnogo strpljenja. No, zaista jeste trenutak da poradite ozbiljnije na onome što „škripi“ jer to sada možete srediti. Još uvek je strast ono što vas lako i lepo spaja, ali ne možete samo na njoj bazirati svoju emotivnu priču. Sređujte sve što možete dok je vreme, kasnije će biti samo komplikovanije. Slobodni Strelčevi – nove vam emotivne prilike, poznanstva i dešavanja dolaze. No, koliko god da je lep momenat da se pokrene nešto novo – kod nekih od vas prošlost i dalje ima kompletni i potpuni primat.

Posao

Sunce u znaku Vodolije i vašem polju aktivnosti, komunikacije, pokreta – će vas ubaciti u brzinu. Jeste dobar trenutak da rešavate ukoliko ima zaostalih obaveza, ali je istovremeno i dobar za sve tipove dogovora i dobre komunikacije sa saradnicima. Radni dani će vam biti u priličnoj meri ispunjeni a moguća je i pojačana žurba, naročito početkom i krajem radne nedelje. Budite mudri sa pojedinim saradnicima, prilagodite se i razmišljajte korak unapred. Finansije – nešto stabilnije.

Novac

Zdravlje

Meteoropatske tegobe. Stariji – cirkulacija, pritisak.

Hrana

I dalje ste u fazi kada vam je mnogo jednostavnije da kupite nešto od gotove ili brze hrane ili pak da trenutno utolite glad slatkišima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter