Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vage su različito prošle kroz protekli period – nekima od vas je on bio izuzetno stabilan, više vas povezao sa voljenom osobom ili vam pak doneo važne nove ljubavne priče. Drugima je pak doneo nezadovoljstvo postojećim emotivnim relacijama ili pak okrenutost ka prošlosti, usamljenost. Vaša vladarka iz kontakta sa Saturnom prelazi u znak Riba i vi sada ukoliko ste zauzeti ulazite u period u kojem ćete biti više okrenuti poslovnim obavezama ili svakodnevici, koji će doneti više mira ali i statičnosti. Oni koji su slobodni imaće emotivne prilike kroz posao ili pak preko društvenih mreža.

Posao

To što Venera prelazi u znak Riba poslovno će vam odgovarati – možda nećete biti u inspirativnom periodu, ali ćete biti posvećeni i odgovorni kada su obaveze u pitanju. Ova vam nedelja daje priliku ili da pokrenete jednu interesantnu i isplativu saradnju ili pak da ozbiljno krenete da planirate i razvijate neke svoje ideje – od kojih biste itekako mogli imati koristi, naročito od ulaska u proleće. Trenutnim finansijskim stanjem ste prilično zadovoljni – iako su troškovi pojačani, vi ste stabilni.

Novac

Zdravlje

Osetljivost. Potrebno je da radite na jačanju imuniteta.

Hrana

Ulazak vaše vladarke u znak Riba skreće vam pažnju na navike po pitanju ishrane. Imaćete sklonost da se previše opustite, a to bi moglo da se odrazi i na vašu liniju, ali i na vaše zdravlje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter