Nedeljni horoskop Vodolija


Nedeljni horoskop | Od 23.01.2023 - 29.01.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Emotivnim životom ste zadovoljno – nezadovoljni. Dosta toga je baš kako treba, ali…..naravno, uvek ima neko „ali“ što Vodolijama sreću kvari. Šta je to što vas bode ili vam ne prija – to znate samo vi. No, suština je da generalno gledano – situacija ni malo nije loša. Kada su zauzeti u pitanju – ovo je period u kojem vam je partner više posvećen i strast između vas dvoje je snažnija, jača. Zajednički ciljevi i planovi sada jesu ostvarivi a komunikacija je definitivno poboljšana. Kada pričamo o slobodnima – ovo je vreme flertova, novih poznanstava i dešavanja koja vam prijaju. Da, i za vas je vrlo aktuelno vreme strasti.

Posao

Potreba da nešto promene u poslovnoj sferi mnogim Vodolijama će od ovog perioda uključiti mozak na maksimum. Tražite način da dodatno popravite finansijsku situaciju, da eventualno uvedete neke nove elemente u posao….ili pak planirate da pokrenete nov posao – za ovo poslednje je trenutno faza ideja, planova, analiziranja – ostvarivo je, samo ne u ovom trenutku. Generalno gledano – pred vama je aktivna i dobra radna sedmica. Organizovani ste i efikasni, a i novca će biti više nego inače.

Novac

Zdravlje

Neke hronične tegobe vas i na dalje mogu pratiti, posebno ukoliko ste stariji pripadnik znaka.

Hrana

Venera iz vašeg znaka prelazi u polje koje se vezuje za ishranu. I to je odlično ukoliko ste rešili da ekspresno nabacite koje kilce više. Ako vam to pak nije cilj – izbegavajte hranu u večernjim satima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter