Idealni pokloni po horoskopskim znacima

Idealni pokloni po horoskopskim znacima. Često imamo problem kada smo pozvani na rođendan, venčanje ili neko drugo slavlje jer ne znamo šta data osoba voli i šta bi bilo najprimernije pokloniti joj. Da bismo to utvrdili, moramo dobro poznavati osobu i znati šta voli i šta bi je usrećilo. Međutim, može da bude teško odlučiti se za jednu stvar, za idealan poklon. Astrologija nam tu nudi pomoć jer ako već znamo šta data osoba voli i znamo njen horoskopski znak, pronalaženje pravog poklona može da bude vrlo jednostavno i zanimljivo.

Ovan

Žene Ovnovi su vatrene i impulsivne i kada se odlučujete za pravi poklon, imajte u vidu njihov karakter. Najbolje im je pokloniti nešto uzbudljivo i izazovno. Ovan ne voli osrednjost i zbog toga će ga uvek najviše obradovati poklon koji je kvalitetan, originalan i – skup! Ako živite u materijalnom izobilju, idealan poklon za ženu Ovna je svakako dijamant, ali možete se opredeliti i za kvalitetnu tašnu ili otmeni šešir. Takođe, ona će ceniti vašu originalnost i maštovitost ako joj poklonite neka seks igračke.

Muškarac Ovan deli karakteristike žene Ovna. Kako je glavna osobina ovog znaka vatrenost, a simbol vatre je crvena boja, to bi najpametnije bilo se odlučite za poklon u ovoj boji. Najbolji dar bi bio sportski automobil ili motor, a od manje skupih stvari šeširi, kape i kacige. Idealni pokloni za Ovnove su i ulaznice za utakmice i druge sportske događaje koji su uskladu sa njegovim takmičarskim duhom.

Bik

Bik je voli udobnost i uživa u materijalnom izobilju. Ako ste u potrazi za poklonom za ženu Bika, nemojte mnogo da razmišljate – novac je ono čemu će se najviše obradovati. Ukoliko je prilika takva da morate da se odlučite za konkretan poklon, ženi Biku darujete nakit ili nešto od stvari koje se stavljaju na pod. Tu spadaju tepisi, prostirke, nameštaj ili neka lepa i skupa skulptura. Takođe, žena Bik bi se obradovala i izlasku u dobar restoran ili nekom muzičkom instrumentu ukoliko se bavi muzikom.

Muškarac Bik, kao i žena, voli sigurnost i komfor pa je s toga neophodno rukovoditi se ovom činjenicom pri izboru poklona. Ukoliko ne želite da poklonite novac, opredelite se za komfornu fotelju, krevet ili neku udobnu odeću.

Blizanci

Žena Blizanac će se obradovati nekom nesvakidašnjem i originalnom poklonu. Lako ćete je iznenaditi ako joj poklonite nešto specifično ili čak smešno, kao što su neobični naočari za sunce ili garderobu sa šljokicama. Takođe, žena Blizanac voli računarsku opremu tako da bi idealan poklon mogla da bude godišnja pretplata na Internet, laptop ili mobilni telefon.

Muškarac Blizanac je prilagodljiv i nije mnogo zahtevan. Lako ga mogu obradovati male stvari, kao što su knjige, olovke, posteri i lopte. Ako želite da mu poklonite nešto originalno i za pamćenje, iznenadite ga kratkim putovanjem na neku neobičnu destinaciju.

Rak

Žene Rakovi spadaju u najromantičnije i najemotivnije žene, iako to često ne pokazuju. Kao simbol romantike, biser je idealan poklon za ove žene, ali će se one veoma obradovati i nečem manje skupom, kao što je večera u morskom restoranu ili cveće. Isto tako, žena Rak će se obradovati i raznim antikvarnim stvarima i kuhinjskim pomagalima. Ukoliko se radi o ženi sa decom, bilo šta što poklonite njima će istovremeno biti i poklon za nju.

Što se tiče muškaraca Rakova, oni su otvoreniji i lakše pokazuju emocije nego žene, ali su jako tradicionalni i vezani za dom. Zato je idealan poklon za muškarce rođene u ovom znaku nešto što ima veze sa kućom, kao što su razni kućni aparati. Takođe, lako ih je obradovati ako im poklonite opremu za ribolov ili čamac jer su to obično ljudi koji su vole vodu i sve u vezi s njom.

Lav

Lavovi su vrlo zahtevni i najčešće je teško proceniti čemu bi se osoba rođena u ovom znaku mogla obradovati. Žene Lavovi vole skupe i velike poklone pa bi s toga idealan dar za nju bio veliki dijamant, ali kako je malo onih koji mogu da ispune takve potrebe svojih žena, bilo kakav zlatan nakit je nešto što bi ove žene obradovalo. Druga opcija je bela tehnika, a u obzir dolazi i raskošna odeća, kao na primer elegantna haljina ili obuća sa visokom štiklom.

Muškarac Lav voli da poklanja, a kada dobija ceni veličinu i glamur. Idealan poklon za njega je neko skupoceno i prepoznatljivo umetničko delo ili neki drugi vredni raritet. Takođe, muškarac Lav će se obradovati i ulaznicama za koncert ili neko drugo dešavanje.

Devica

Žene, kao i muškarci Device najviše se raduju praktičnim poklonima.Idealan poklon za Device su sve one sitnice koje mogu da koriste, kao što su olovke, satovi, razna kancelarijska oprema. Takođe, Device vole da čitaju, tako da je knjiga jedna od opcija koju imate kada birate poklon za njih. Poklonite im ulaznicu za neki seminar ili ih povedite na predavanja njihovog omiljenog pisca. Device mnogo polažu na zdravlje pa je idealan poklon za njih i neki preparat sa lekovitim dejstvom.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage se karakterišu posebno istančanim ukusom. Ukoliko želite da se dodvorite ženi, kupite joj nakit ili dragi kamen. Isto tako, one jako brinu o svom izgledu i odeća je za njih vrlo bitna pa idealan poklon za nih može biti moderna i elegantna garderoba. Bilo da izaberete elegantnu haljinu i svečanu obuću ili čipkani donji veš, nećete pogrešiti. Kao mnogo polažu na izgled, bitna im je i nega kože i kose, tako da ćete ih obradovati i ako im poklonite kozmetički tretman.

Kao i žene Vage, i muškarci u ovom znaku puno polažu na svoj izgled. Idealan poklon za njih je elegantna garderoba, ali i erotski veš. Često nose leptir mašne i kravate, tako da će ih ovi modni dodaci više nego obradovati. U obzir dolaze i razni ukrasi od porcelana i belog mermera, ako i skupocena umetnička dela.

Škorpija

Žene u ovom znaku će se često zapitati zašto joj nešto poklanjate i šta se krije iza svega toga. Vrlo su mračne i fatalne, pa koji god poklon da odaberete, trudite se da on bude u crnoj ili nekoj tamnoj boji. Pored toga što odeća treba da bude crna, birajte nešto što je usko i naglašava sve atribute žene Škorpije. Ona će se obradovati i nakitu koji sadrži crni kamen, bez obzira da li se radi o narukvici, prstenu ili ogrlici. Nećete pogrešiti ni ako se odlučite za dekorativnu kozmetiku, lakove za nokte, ruževe i senke, ali pazite da nijansa bude tamna.

Muškarac Škorpija je takođe mračan i mističan, pa polaže i na takvu pojavu. Ako želite da mu poklonite garderobu, neka to budu kačketi, jakne, duksevi i košulje u crnoj boji. Idealan poklon za muškarca škorpiju mogu biti i razne sitnice iz prodavnica okultnog, kao i knjige o misterijama, hipnozi i drugim mračnim temama. Muškarac Škorpija će se obradovati i ako mu poklonite neku perverznu igračnu iz seksi šopa.

Strelac

Strelčevi su srećni kada poklanjaju. Kada, pak, primaju poklone, nije im važno da poklon bude skup i posebno vredan jer su im materijalne stvari manje bitne. Žene posebno cene komplimente i lepu reč. Put oko sveta ili na neke daleke destinacije bio bi savršen poklon. Takođe, žene rođene u ovom znaku vole talismane i razne suvenire. Za ove žene je karakteristično da vole da čitaju pa je i neka knjiga ili stručni časopis dobar izbor.

Kada birate poklon za muškarca, najlakše ćete ga obradovati ako mu kupite kakvo egzotično oružje, kao što su sablje, mačete, strele i slično. Ukoliko se bavi sportom, poklonite mu neki sportski rekvizit. Kao i žene, i muškarci Strelci vole da čitaju pa je i u njihovom slučaju knjiga pravi izbor.

Jarac

Ženama Jarčevima najbolje je kupiti skupocen nakit.Takođe, ove žene vole kristal pa će se obradovati nekom predmetu od kristala. Što se garderobe tiče, birajte kožne stvari, kao što su kaiševi,tašne i neizostavne cipele. Žene u ovom znaku posebno vole cipele i često poseduju čitave ormare pune razne obuće.

Muškarci Jarčevi, kao i žene, obožavaju cipele pa je stoga obuća uvek idealan poklon za njih. Pored toga, ako želite da iznenadite ovakvog muškarca, kupite mu neki alat za rad. Idealan poklon može biti i neka sportska oprema ukoliko se jarac bavi nekim sportom ili aktivnošću. Od odeće odaberite kožnu galanteriju ili se odlučite za kišni mantil i kišobran.

Vodolija

Ako ženi Vodoliji želite da poklonite neki odevni predmet, u obzir dolazi svaki odevni predmet i svaki modni detalj koji je drugačiji i moderan. Žene u ovom znaku će se obradovati ako im poklonite neki aparat za kuću, kao što je fen za kosu. Takođe, idealan poklon je i kozmetički i frizerski tretman jer ove žene puno polažu na modu i vole da su u trendu.

I muškarci Vodolije vole autentičan i neobičan stil. To se ne odnosi samo na garderobu i izgled uopšte, već i na tehniku koju muškarci smatraju idealnim poklonom. Računari, štampači, novi kompjuterski programi, fotoaparati i razni muzički uređaji su najbolji darovi za muškarce u ovom znaku.

Ribe

Žene Ribe su ekstravagantne i erotične, a istovremeno i romantične Ribe ćete obradovati ako ih izvedete na romantičnu večeru ili u bioskop. Međutim, idealan poklon za njih je i erotski veš i razni odevni predmeti od svile. Ribe obraćaju pažnju na detalje pa modni dodaci kao što je krzno ili cipele će ih jako obradovati. U obzir dolaze i razni kozmetički preparati i dekorativna kozmetika, ali birajte šminku u svetlim nijansama.

Muškarci rođeni u ovom znaku su tihi i povučeni i posebno cene umetnost. Zbog toga, pri izboru poklona, odaberite neku umetničku sliku, skulpturu ili fresku. Idealan poklon za ove muškarce su i sva čuda tehnike, uključujući računare, telefone, fotoaparate i kamere. Pošto se često interesuju za psihologiju, knjiga iz ove oblasti može biti odličan poklon.

Autor: Sanja Stojkov

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter